Werty

ZVON HLTV: Xellow la Sprout

ZVON HLTV: Xellow la Sprout

Ieri, pe data 21 decembrie, cei de la Sprout ?? au făcut un anunț în care au oficializat despărțirea de Slaxz, AWPER-ul neamț care a petrecut mai mult de 2 ani alături de organizație. Astfel, după această despărțire, cei de la Sprout ?? au fost nevoiți, bineînțeles, să intre în căutarea unui nou jucător de sniper, iar opțiunea aleasă de către aceștia a fost chiar Xellow. Echipa nu și-a făcut momentan oficială decizia, dar cei de la HLTV au publicat un reportaj prin care specifică faptul că Nexus Gaming ?? și Sprout ?? au ajuns la o înțelegere pentru transferul românului și că în cel mai scurt timp această mutare va fi făcută oficial.

Cariera lui Xellow

Xellow este cu siguranță unul dintre cei mai buni jucători români de Counter-Strike în acest moment și un player foarte constant în ceea ce privește forma și play-urile sale, cu toate acestea, el nu a fost până acum în momentul de a se afirma în străinătate, începându-și cariera în anul 2015 la XPC ??, ca ulterior în 2016 să semneze cu Nexus ??, iar din acel moment să petreacă alături de ei 6 ani de zile, cu o scurtă pauză de 3 luni în care acesta a jucat la ECSTATIC ??. Acum, la 22 de ani, jucătorul român este pregătit să facă pasul la Counter-Strike-ul de elită, mai exact la tier 1, având in spate toată experiență sa alături de echipele din România.

image 9

Xellow a reușit mereu să fie un jucător constant și care să se mențină în lumina reflectoarelor în permanență, acesta având diferite perioade cu mai multe sau mai puține meciuri pe HLTV, dar indiferent de situație, reușea să fie în top și să aducă play-uri și poate meciuri importante pentru echipa sa. Nu e de mirare că la momentul actual, rating-ul sau All-Time de pe HLTV se ridică la 1.14.

image 10

Nu știm exact când vor fi date informații oficiale din partea celor de la Sprout ??, dar ceea ce ne încânta este că Xellow este deja cu un pas în organizația din Germania și pregătit să aducă rezultate la tier 1 în anul 2023. Odată cu schimbarea această, line-up-ul celor de la Sprout ar putea arăta astfel:

Sprout ??

  • Laurențiu ‘lauNX’ Țârlea ??
  • Victor ‘Staehr’ Staehr ??
  • Ismail ‘refrezh’ Ali ??
  • Rasmus ‘Zyphon’ Nordfoss ??
  • Adrian ‘Xellow’ Guță ??

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI