Werty

ZVON: GamerLegion ar putea pierde un jucător

ZVON: GamerLegion ar putea pierde un jucător

După ceea ce mulți numesc “Cea mai frumoasă poveste de la un Major“, scrisă de GamerLegion 🇩🇪, era clar faptul că organizația din Germania va primi multe aprecieri și mulți ochi vor fi aruncați asupra acestora. Dar ochii nu se vor uita doar la echipă și rezultate, ci și la jucătorii care au adus succesul și care au contribuit cel mai mult la redactarea poveștii. După Major-ul din Paris am aflat faptul că iM este un jucător de excepție care se poate descurcă în multe situații, AcoR este un polar desăvârșit, isakk este clutch minister-ul echipei, iar Keoz și Siuhy au, de asemenea, gradele lor datorită rezultatelor care i-au adus pe GamerLegion 🇩🇪 pe locul 8 mondial.

image 4

Așa cum spuneam, mai multe priviri sunt aruncate în dreptul jucătorilor, acest lucru însemnând că o poveste asemănătoare cu cea a Copenhagen Flames 🇩🇰 ar putea fi scrisă. Echipa din Danemarca a avut două Major-uri superbe la rând, iar într-un off-season, organizația nu i-a mai putut întreține așa că a ales să îi lase să plece, fiecare găsindu-și o nouă casă în TOP 10. Acum, se pare că GamerLegion 🇩🇪 ar putea repeta istoria, nu pentru că nu ar avea bani de întreținere, dar mulți jucători sunt căutați, mai ales Siuhy, un IGL care s-a demonstrat a fi desăvârșit, nu doar datorită faptului că a condus echipa spre victorii în față celor de la FNATIC 🇪🇺, Heroic 🇩🇰, MOUZ 🇩🇪 și multe alte echipe de top, dar și datorită rating-ului sau care nu a fost unul atât de rău pentru un lider de joc. Siuhy a obținut la Major un Rating de 1.04.

image 5

Ce echipă îl caută pe Siuhy?

Acum, odată cu încheierea ultimului turneu de Tier 1 pentru luna iunie, IGL-ul polonez este legat de mai multe zvonuri, cel mai răsunător fiind întoarcerea în organizația MOUZ 🇩🇪, zvon aprobat în această dimineață și de către HLTV, aceștia făcând povestea mult mai plauzibilă. Se pare că fosta organizație a jucătorului este pregătită să renunțe la serviciile lui Dexter, urmărindu-l pe Siuhy drept o prima varianta de back-up a australianului. Momentan lucrurile nu sunt concrete, dar este cert faptul că jucătorul celor de la GamerLegion 🇩🇪 este aproape de MOUZ 🇩🇪, conform HLTV:

‘Kamil “siuhy” Szkaradek este aproape de a reveni la MOUZ în locul lui Christopher “dexter” Nong, “o înțelegere urmând să fie finalizată în curând”, potrivit unui raport al lui Dexerto.’ – HLTV.ORG

În cazul unei plecări a IGL-ului, GamerLegion 🇩🇪 vor intra, cel mai probabil, într-o încurcătură pe care trebuie să o rezolve cât de rapid pot, înaintea începerii turneelor de Tier 1. Știm că o problema asemănătoare a fost și în față celor de la Sprout 🇩🇪 și știm și faptul că nu au reușit să o rezolve atât de rapid precum ne-am fi dorit cu toții. Sprout au avut un parcurs frumos în cadrul unui RMR și Major, apoi încurcătură cu IGL-ul i-a doborât de pe locul 19 mondial pe locul 54, că acum să se regăsească pe locul 41.

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI