Werty

-zrkk

zrkk paraseste echipa Infinite Gaming

t70715 1

zrkk paraseste echipa Infinite Gaming


d
232

Costin “zrkk” Teodorescu este un tânăr jucător de 18 ani, care a evoluat pentru Infinite Gaming ?? încă de la începutul acestui an, dar pe data de 14 octombrie, mai exact în seara acestei zile, jucătorul a anunțat că nu va mai face parte din line-upul celor de la Infinite, declarația acestuia a venit pe contul său de Twitter:

Rezultatele lui zrkk alaturi de Infinite Gaming

În acest an zrkk a evoluat în destul de multe turnee importante ca și nume alături de Infinite Gaming ??, poate unul dintre cele mai răsunătoare rezultate fiind istorica victorie împotriva celor de la Movistar Riders (locul 6 mondial la acel timp) în drumul spre RMR. Totuși din ianuarie până în acest moment, zrkk a strâns doar 18 hărți pe hltv, din care a scos un rating general de 0.93 pentru acest an.

image 5

Pe lângă meciurile jucate pe hltv, Infinite Gaming ?? au mai apărut alături de zrkk și la Sigma Esports Cup, un LAN disputat de către aceștia în Dubai, au realizat calificarea înapoi în Esea Advanced pentru sezonul următor, iar acestea sunt doar 2 din multele rezultate pe care zrkk le-a văzut în timpul petrecut alături de Infinite Gaming ??. Astfel line-upul celor de la Infinite ramane sa arate astfel:

Infinite Gaming ??

  • Gabriel-Cosmin ‘zewts’ Letcanu ??
  • Mihnea ‘mhN1’ Gheață ??
  • Eduard ‘Ed1m’ Nelÿ Ichim ??
  • Dragoș ‘N0R1’ Negrea ??

Sursa: Twitter.com

Redactor: sudicsgo

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI