Werty

Zonic ar putea deveni coach-ul celor de la Falcons

Zonic ar putea deveni coach-ul celor de la Falcons

Dată de 3 septembrie a fost una destul de interesantă pentru urmăritorii scenei de Counter-Strike, deoarece legendarul coach danez, Zonic, ar putea părăsi Vitality. Actualul lider mondial si-ar putea pierde coach-ul venit în urmă cu aproape 2 ani, deoarece acesta a fost rugat să accepte o scădere de salariu în urma unui nou contract, iar această ofertă a fost refuzată, astfel Zonic ar urma să plece în noiembrie de la echipa franceză, conform HLTV.

image

Cum ar putea ajunge Zonic la Falcons

După povestea originală, cei de la HLTV au făcut o documentare și au aflat de zvonul legat de Falcons care ar fi făcut deja o ofertă, iar Zonic a acceptat-o, spunând asta într-un interviu dat pentru o altă publicație internațională. În acest interviu Zonic a avut mai multe de spus despre aventura sa care va începe pe data de 1 noiembrie, așa cum este spus în aceste declarații.

“Cred că Team Falcons este un proiect foarte atractiv” a spus Zonic într-un interviu, adăugând și “Dacă privim pe termen scurt, sunt parte din cea mai bună echipă din lume, cea care este și, probabil, favorită pentru următorul Major. Dar au fost câteva lucruri la Falcons, de viitor, care au foarte mult sens”.

De asemenea, coach-ul danez privește această schimbare ca pe o provocare pe termen lucru, încercând să schimbe Falcons într-o echipă campioană. Având în vedere că, după spusele lui Zonic, proiectul are mult potențial, ar trebui ca evoluția echipei să fie una clar vizibilă sub amprenta noului coach. 

“De ce să nu încerc să mă provoc pe mine însumi, din nou, prin a merge la o echipă care va începe din competiții mai prost cotate și să o transform într-una dintre cele mai bune din lume”, a mai adăugat Zonic în explicațiile sale. “Obiectivul meu este să câștig câte un Major în fiecare joc, CS 1.6, CS:GO și CS 2”.

Declarațiile lui Zonic sunt destul de curajoase, având în vedere că vrea să câștige un Major alături de Falcons. La ora actuală, echipa lui lauNX se află pe locul 55 mondial, iar următorul Major va fi anul viitor, la CS 2, așadar noul coach ar avea destul timp să își aducă impactul.

image 1

De asemenea, colegul lui ZonicLars Robl, va fi și el semnat de către Falcons pe rolul de director de performanță, acesta fiind în echipă cu noul coach încă din 2018 când Astralis erau în floarea prime-ului lor. Lars ar fi fost deja în discuții cu Falcons și aproape de a își da semnătură atunci când Zonic s-a alăturat și el, iar cei doi vor rămâne colegi și la noua organizație, fiind un duo de nedespărțit, dar și foarte puternic.

image 2

Cum s-ar putea schimba cariera lui lauNX

Să nu uităm că acest transfer îl privește direct și pe lauNX, actual jucător al celor de la Falcons, care a mai fost ajutat de un coach danez în trecut. Pe vremea când juca la SproutBerry i-a fost un ajutor uriaș jucătorului român, dar acum lucrurile ar putea trece la un alt nivel alături de Zonic. Fostul coach al celor de la Astralis ar putea avea impact-ul final asupra lui lauNX care l-ar putea transforma într-unul dintre cei mai buni jucători din lume cu timpul.

De asemenea, Zonic a fost anunțat că va avea un buget nelimitat, ceea ce ar putea însemna mai multe schimbări pe placul danezului. Totuși, lauNX nu ar trebui să fie în pericol, deoarece este printre cei mai noi oameni din echipa și, de asemenea, a arătat deja că este printre cei promițători jucători din lume.

image 3

Pare că Zonic se gândește deja să îi ia alături de el și pe Magisk și Dupreeh în care coach-ul danez crede destul de mult, având în vedere că acesta i-a avut alături de el și la Vitality. Istoria s-ar putea repeta, iar acest grup de danezi să urmeze o schimbare de organizație împreună, la fel ca în 2021.

Indiferent de ce schimbări se vor întâmpla în jurul lui lauNX, va fi foarte interesant să îl urmărim pe jucătorul român sub aripa celui mai cunoscut coach din joc. De asemenea, evoluția echipei va fi alt aspect foarte important și interesant, mai ales având în vedere că rezultatele celor de la Falcons vor fi bazate pe performanță, nefiind partenerii niciunuia dintre organizatorii turneelor din circuitele de Tier 1, așadar vor trebui să plece de jos. 

image 4

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI