Werty

233

Ziua 1 Superbet Open 2021 LAN: Rezultate

Superbet Open 2021 lightmode copy

Ziua 1 Superbet Open 2021 LAN: Rezultate


Duminica a avut loc prima zi de LAN a turneului cu premii in valoare de 8.000€

Ambele BO3-uri de ieri au fost destul de one-sided, rezultatul fiecaruia fiind 2-0. In urma celor doua meciuri, Nexus si OneTap s-au calificat in finala upper bracket, in timp ce AllStars si Quantum isi vor juca ultima sansa in finala lower bracket. Ambele meciuri vor avea loc sambata, 23 octombrie. Vom vorbi despre rezultatul fiecarui meci in parte:

OneTap Gaming vs allStars Gaming

  • Mirage: OneTap 16 – 11 allStars (OneTap pick)
  • Vertigo: OneTap 16 – 12 allStars (allStars pick)

OneTap Gaming si-au luat revansa in Superbet Open dupa ce allStars i-au invins in ROPL Stars 2021, eliminandu-i in semifinalele lower bracket. Meciul de ieri a inceput perfect pentru organiatia din Satu Mare, castigand primele 5 runde de pe Mirage. Ulterior, si-au adjudecat prima jumatate cu scorul de 9 – 6. OneTap au pastrat un avantaj de 2-3 runde pe tot parcursul meciului, finalizand harta in runda 27. Cea de-a doua harta a avut un inceput asemanator, OTG ajungand la conducere cu 4 runde avantaj ( 5 – 1). AllStars au reusit sa isi adune fortele si au castigat un numar de 6 runde la rand, implicit prima jumatate cu 8 – 7. Totul parea sa mearga perfect pentru organizatia condusa de Str3su si Conacu, ajungand la 4 runde de victorie (12 – 10). Favoritii publicului nu au mai reusit sa castige nicio runda, astfel OneTap castigand BO3-ul cu scorul de 2 – 0.

Nexus Gaming vs Quantum Prodigy

  • Vertigo: Quantum Prodigy 9 – 16 Nexus Gaming (Quantum pick)
  • Ancient: Quantum Prodigy 11 – 16 Nexus Gaming (Nexus pick)

Cel de-al doilea meci al zilei a fost intre Nexus Gaming si Quantum Prodigy. Nexus veneau dupa o infrangere destul de categorica fata de echipa rusa 1WIN (locul 34 mondial) in cadrul competitiei Malta Vibes Knockout Series 3: Stage 2. Insa, acestia au reusit sa treaca peste pragul psihologic al acelei infrangeri, castigand meciul cu Quantum cu scorul de 2 – 0. Adversarii acestora au jucat din camerele lor de hotel, in urma depistarii unui caz de Covid-19 in echipa. FLVSH a intrat in contact cu virusul inainte de sosirea acestuia la Cluj. Ulterior meciului, acesta a fost nevoit sa paraseasca evenimentul. Nexus au dominat meciul de la cap la coada in cadrul ambelor harti, lauNX si RENNE avand performante uimitoare.

Redactor: @octav_manda

Octavian Manda

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI