Werty

Thumbnail Articol Xerxe transfer Heretics

Xerxe transfer la Team Heretics Academy

Jungler-ul romând, Andrei ”Xerxe” Dragomir 🇷🇴 va continua în liga LVP Superliga în sezonul următor de Spring Split. Acesta se va alătura echipei Team Heretics Academy din LVP Superliga, liga spaniolă de League of Legends.

Echipa principală de la Team Heretics ocupă un loc în liga LEC, însă acolo jucătorul titular pentru rolul de Jungler este Marcin ”Jankos” Jankowski 🇵🇱, considerat drept cel mai bun jucător de Jungler din Europa, și printre cei mai buni din lume.

Acest transfer a fost anunțat pe plafroma X, vechea Twitter, de către publicația Sheep Esports:

Xerxe și-a început cariera în EU LCS la Unicorns of Love în 2017. Acesta a mai trecut pe la Splyce, Origen și Astralis în EU LCS și LEC, jucând un an și jumătate în LCS, liga din America de Nord, la Immortals.

Pe plan internațional, acesta a jucat la turneul Rift Rivals în 2017 și 2018 cu Unicorns of Love și Splyce, și tot cu Splyce a jucat la Worlds, în 2019.

Sezonul curent de LEC nu a fost cel mai bun pentru Xerxe, termând pe locul 10 atât în Winter Split cât și în Spring Split cu echipa Excel Esports, unde a fost coleg cu Andrei ”Odoamne” Pascu 🇷🇴. În Summer Split acesta a jucat pentru echipa Giants din LVP. Xerxe nu a reușit calificarea pentru EMEA Masters Summer, terminând pe locul 4 în Playoffs-ul din LVP Superliga.

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI