Werty

Thumbnail Articol Xerxe benched Excel April 2023

Xerxe nu va mai fi Jungler-ul titular pentru Excel în LEC Summer Split

Andrei ”Xerxe” Dragomir 🇷🇴 nu va mai fi Jungler-ul titular pentru echipa Excel din LEC în sezonul următor de Summer Split.

Conform reportajului făcut de cei de la blix.gg, Xerxe va trebui să-și găsească o altă echipă pentru sezonul următor de LEC. Momentan, cei de la Excel nu au în acest moment alte opțiuni pentru rolul de Jungle, dar vor avea o pauză competițională îndelungată pentru a găsi noul coechipier al lui Andrei ”Odoamne” Pascu 🇷🇴.

Organizația Excel au avut performanțe mult sub așteptări în Winter Split și Spring Split, terminând pe locul 10 în ambele Split-uri. Xerxe este cel de-al 3-lea jucător schimbat în 2023 de Excel, după ce în Winter Split Support-ul Raphaël ”Targamas” Crabbé 🇧🇪 a fost înlocuit cu Dino ”LIMIT” Tot 🇭🇷, iar în ultima săptămână din Spring Split, Mid laner-ul Vincent ”Vetheo” Berrié 🇫🇷 a fost înlocuit cu Felix ”Abbedagge” Braun 🇩🇪. De asemenea, antrenorul Joey Steltenpool 🇳🇱 a fost demis după Winter Split, fiind înlocuit cu Jonas ”Hidon” Vraa 🇩🇰 și Christophe ”Kaas” van Oudheusden 🇧🇪.

Xerxe a mai jucat în LEC pentru Astralis, Origen, Splyce și Unicorns of Love, iar în LCS a jucat la Immortals. El a debutat în 2017 în EU LCS pentru Unicorns of Love.

edi2o9

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI