Werty

Xellow revine la Nexus Gaming

Xellow revine la Nexus Gaming

Pe data de 4 iulie cei de la Sprout au anunțat plecarea lui Xellow după jumătate de an petrecut alături de ei. Xellow nu a avut chiar cea mai bună apariție alături de organizația din Germania, comparativ cu ceea ce a demonstrat cu cei de la Nexus Gaming 🇷🇴 sau Ecstatic 🇩🇰 în ultimii ani. Deși a plecat cu un rating desul de low și nu în lumina reflectoarelor, era destul de clar că Xellow nu va rămâne pe bară și va reveni în competiții curând.

Care este noua echipă a lui Xellow

În urmă cu o săptămâna erau multe rumori în legătură cu mutarea lui Xellow. Inițial FNATIC era cel mai mare nume de pe listă, până când aceștia și-au anunțat line-up-ul, iar target-ul principal a devenit Nexus 🇷🇴. Acest leak părea a fi confirmat și de plecarea lui MoDo de la Nexus 🇷🇴, aceasta întâmplându-se chiar pe dată de 6 iulie.

Deși toate lucrurile se așezau exact așa cum era de așteptat, iar revenirea lui Xellow era doar o chestiune de timp, organizația românească a amânat oarecum acest anunț, până astăzi, 17 iulie când Xellow a redevenit, oficial, Sniper-ul celor de la Nexus Gaming 🇷🇴. Postarea acestei reveniri s-a răspândit rapid pe toate rețelele de socializare, iar Xellow a avut parte de o întoarcere pe măsură.

Primul meci al lui Xellow la Nexus

Nu vom avea de așteptat prea mult până să-l vedem pe Xellow alături de Nexus Gaming 🇷🇴, deoarece echipa românească a fost invitată în CCT North Europe Series 6 și va debuta curând. Primul lor meci este mâine, 18 iulie, de la ora 21:00 în față echipei daneze Espionage 🇩🇰 sau ex-Tricked 🇩🇰 cum erau cunoscuți înainte cei 5 jucători.

image 21

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI