Werty

-xahen allks

Xahen anunta despartirea de AllStars Gaming

cropped logo x2 1

Xahen anunta despartirea de AllStars Gaming


d
232

AllStars Gaming ?? trec printr-o perioadă grea în legătură cu menținerea unui roster după despărțirile de Alin “cox” Mocean și Ivan “Rock1nG” Stratiev o nouă lovitură în tabăra echipei românești apare odată ce Oloeru “xAHEN-” Dragoș își anunță despărțirea de organizație după ce a stat alături de aceștia încă din martie 2022. Informația nu a fost încă dată de către cei de la AllStars, dar xahen a distribuit pe contul său de twitter o postare prin care aducea la cunoștință fanilor faptul că nu va mai evolua alături de AllStars Gaming ??.

AllStars ?? erau deja în desfășurarea unui try-out, iar acum după plecarea lui xahen aceștia vor fi nevoiți să aducă un al doilea jucător în faza de testare, dar până în acel moment line-up-ul acestora arată astfel:

  • Rafael “RENNE” Gligor ??
  • Alexandru “l0rd-dll” Băicianu ??
  • Andreas “aNdu” Maasing ??
  • Mads “hugilago” Hauge ?? (try-out)
  • Shockwave(coach)

Performantele lui Xahen alaturi de AllStars

În jumătatea de an petrecută alături de AllStars Gaming ??, xAHEN a adunat un număr de 27 de hărți jucate pe HLTV, din care a obținut și un rating de 0.90. Turneele de pe HLTV nu au fost totuși singurele unde xahen alături de allstars au făcut figura frumoasă, printre acestea numărându-se și calificările pentru RMR, Esea Cash cup, ROPL Stars, SuperBattles 2022, Jaxi League și multe alte meciuri/competiții unde xAHEN și-a făcut simțită prezența cu desăvârșire alături de coechipierii săi.

Sursa: Twitter.com

Redactor: sudicsgo

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI