Werty

THUMBNAIL Worlds 2022 Day 2 Groups

Worlds Ziua 2: Odoamne și Rogue câștigă meciul de debut în grupă

Worlds lol logo
RGE Odoamne 2021 Split 1
Rogue Logo 2021

Worlds Ziua 2: Odoamne și Rogue câștigă meciul de debut în grupă


d
232

Worlds 2022

Worlds lol logo

Ziua 2

Grupa C, unde se află Odoamne cu echipa sa, a avut primele meciuri în a 2-a zi, după ce în ziua 1 au avut loc meciuri din grupele A, B și D.

Rogue vs DRX

Rogue Logo 2021
DRXlogo profile

Line-up echipe

Rogue este campioana LEC, iar adversara lor este DRX, locul 4 din LCK, liga din Coreea de Sud. Sud-Coreeni sunt cunoscuți drept cei mai buni jucători de League of Legends, având mereu performanțe bune în grupe, câștigând competiția Worlds de 6 ori în 11 sezoane.

În acest Best of 1, pentru DRX a jucat Jungler-ul Juhan, în locul titularului Pyosik.

Rogue Roster Worlds 2022
DRX Roster Worls 2022

Cum a decurs partida

Jocul a avut un început echilibrat. Nicio echipă nu a avut un avantaj considerabil de gold în primele 18 minute, dar echipa lui Odoamne avea mai multe kill-uri și obiective. În minutul 19, Rogue sparg gheața și fac 2 kill-uri pe Top lane, pierzându-l doar pe Larssen în fight. În minutul 21, Rogue preiau conducerea meciului după un teamfight câștigat la dragon, iar Comp, AD-Carry-ul echipei lui Odoamne se află într-o poziție ideală de a fi cel mai puternic jucător din această partidă.

În minutul 26, DRX fac 2 kill-uri pe Comp și Trymbi și pornesc Baronul. Odoamne are un joc puternic pe Maokai și îi oprește pe sud-coreeni, reușind de altfel să facă un kill pe Zeka, Mid laner-ul de la DRX. Din acel punct, Odoamne era de neoprit. Orice engage pe care îl pornea jucătorul român, era câștigat într-o manieră dominantă de Rogue. DRX prelungesc meciul până în minutul 35, când Rogue îi omoară pe toți cei 5 membri ai celor de la DRX după ce iau Baronul și distrug nexus-ul inamic.

Scoruri Rogue
  • TOP 2/0/14 | Odoamne a jucat Maokai
  • JNG 4/2/11 | Malrang a jucat Trundle
  • MID 4/3/9 | Larssen a jucat Azir
  • ADC 9/1/7 | Comp a jucat Lucian
  • SUP 1/4/13 | Trymbi a jucat Nami

Clasament grupe după ziua 2

În celălalt meci din grupa C, TOP Esports i-au învins cu ușurință pe vietnamezii de la GAM Esports. Rogue și TOP Esports împart pe moment locul 1 în grupa C.

Worlds Day 2 Clasament 2022

Format Grupe Worlds

În grupele principale sunt 4 grupe a câte 4 echipe. Într-o grupă, fiecare echipă va juca 2 meciuri contra celorlalte echipe, având format Double Round Robin.

Toate meciurile se joacă în format Best of 1.

În prima săptămână, fiecare echipă va juca un meci Best of 1 pe zi, iar în a 2-a săptămână, vor avea loc ultimele 3 meciuri într-o singură zi. Grupa C, unde se află Rogue, își va disputa ultimele meciuri pe 15 octombrie. Primele 2 echipe din fiecare grupă se califică mai departe în fazele finale.

Sursa : lolesports, Liquidpedia, Twitter @lolesports

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI