Werty

THUMBNAIL Odoamne in sferturi Worlds 2022 vs JDG

Worlds 2022: Odoamne și Rogue vor juca contra JDG Intel Esports Club în sferturile de finală

Worlds lol logo
RGE Odoamne 2021 Split 1
Rogue Logo 2021

Worlds 2022: Odoamne și Rogue vor juca contra JDG Intel Esports Club în sferturile de finală


d
232

Worlds 2022

Worlds lol logo

Andrei “Odoamne” Pascu s-a calificat a 2-a oară in cariera sa în sferturile de finală la Worlds. În 2016, Odoamne ajungea cu echipa H2K până în semifinalele turneului, iar în celălalte ediții de Worlds la care a participat, în 2015 cu H2K și 2021 cu Rogue, acesta nu a trecut de grupe.

Rogue este ultima echipă din emisfera vestică rămasă în competiție. În sferturi s-au calificat toate cele 4 echipe din LCK (Coreea de Sud) și 3 echipe din LPL (China).

Tragere la sorți fazele eliminatorii

Odoamne și coechipierii săi și-au aflat adversara din sferturile de finală pe 17 octombrie, după încheierea meciurilor din grupa D. Datorită faptului că Rogue au terminat pe locul 2 în grupă, aceștia vor avea un adversar puternic în sferturi, cum ar fi sud-coreeni de la T1, campioana LPL (China) JDG Intel Esports Club, sau Gen G – campionana LCK (Coreea de Sud).

Iată cum a decurs tragerea la sorți:

Bracket QF Knockout Stage Worlds 2022

Rogue vs JDG

Rogue Logo 2021
JD Gaming 2021 logo

Odoamne și coechipierii săi vor avea un duel de foc împotriva campioanei LPL. În ultimele 4 ediții de Worlds, liga chineză de League of Legends a dat 3 câștigători de Worlds. Așadar, JDG este un adversar de temut pentru campioana Europei, Rogue, chinezii fiind de la început printre marii favoriți la câștigarea turneului. De asemenea, Odoamne va trebuie să dea piept pe Top lane cu Bai “369” Jia-Hao, care este considerat cel mai bun jucător de Top lane la momentul actual.

Rogue are o misiune aproape imposibilă să se califice în semifinale, unde i-ar putea întâlni pe T1, echipa unde joacă Lee “Faker” Sang-hyeok, cunoscut drept cel mai bun jucător de League of Legends din toate timpurile.

Meciul din sferturile de finală dintre Rogue și JDG Intel Esports Club va avea loc joi, 20 octombrie, la New York.

Rogue boys in NY Worlds 2022

Format fazele finale Worlds

Formatul va fi tip Single Elimination Bracket. Primele 2 echipe din fiecare grupă se califică în sferturile de finală. O echipă care și-a câștigat grupa va juca contra o echipă de pe locul 2 din altă grupă. Toate meciurile vor fi Best of 5. Partidele din sferturile de finală se țin în New York, urmând ca semifinalele să se joace în Atlanta și culminând cu marea finală în San Francisco.

Sursa : lolesports, Liquidpedia, Twitter @lolesports

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI