Werty

THUMBNAIL whiteinn castiga LVP Superliga 2022 Summerjpg

whiteinn câștigă titlul de campion din liga spaniolă LVP Superliga

LVP SuperLiga logo
THR whiteinn 2022 Split 1
Team Heretics 2020 lightmode

whiteinn câștigă titlul de campion din liga spaniolă LVP Superliga


d
232

Team Heretics, echipa la care joacă Support-ul Alexandru “whiteinn” Kolozsvari, a câștigat titlul în liga LVP Superliga Summer Split. Aceștia au terminat pe locul 2 în sezonul regulat. În Playoffs, i-au bătut cu scorul de 3-0 pe Giants în finala upper bracket.

Cum a decurs finala

Team Heretics au jucat în marea finală contra echipei Giants. Finala a fost în format Best of 5 și s-a disputat pe LAN, la Madrid, pe 20 august 2022.

Game 1

Primul joc a fost dominat de către Team Heretics, aceștia câștigând meciul în 27 de minute.

Game 2

Al 2-lea meci a fost mai echilibrat, dar Giants au deținut avantajul la gold în Early și Mid game. În minutul 30, Team Heretics câștigă surprinzător un teamfight, fiind într-o luptă de 3 versus 5, fură Baronul și îi omoară pe cei de la Giants, preluând astfel conducerea meciului. Cei de la Giants își apără eroic baza, dar în minutul 40, echipa lui whiteinn câștigă meciul după ce atacă direct baza adversă în loc să facă teamfight cu ei.

Game 3

În al 3-lea joc, cei de la Giants controleză partida în Early game, câștigând mai multe lupte de pe Riftul Invocatorului. Echipa lui whiteinn nu reușește să reintre în meci, pierzând toate teamfight-urile și pierd meciul în doar 25 de minute.

Game 4

În ultimul meci al finalei, jocul pare să fie echilibrat în primele 10 minute. Team Heretics câștigă un teamfight important în minutul 13, și se află într-o poziție foarte avantajoasă să câștige meciul. În minutul 25, echipa lui whiteinn iau Baronul după ce câștigă un teamfight în jungla lor. În minutul 28, Team Heretics forțează încheierea meciului, și reușesc să îi învingă pe Giants în teamfight, câștigând astfel jocul cu numărul 3 din această finală, deveind campionii LVP Superliga.

Iată care au fost scorurile lui whiteinn:

  • Game 1 0/1/5 | A jucat Tahm Kench
  • Game 2 0/5/4 | A jucat Tahm Kench
  • Game 3 0/4/3 | A jucat Tahm Kench
  • Game 4 2/4/12 | A jucat Rakan
Team Heretics lifts trophy LVP Summer 2022

Ce urmează pentru whiteinn și Team Heretics

Team Heretics, din postura de campioni ai ligii LVP Superliga, a 2-a cea mai puternică ligă ERL, se califică direct în grupele principale ale competiției European Masters Summer 2022. Turneul EUMasters va începe pe 24 august și este cea mai importantă competiție din ligile ERL, unde toți jucătorii încearcă să se afirme pentru a obține un loc la o echipă din LEC.

TeamHeretics qualify EUMasters Summer 2022

Sursa : lolfandom LVP, Twitter @TeamHeretics, LVPesLoL

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI