Werty

THUMBNAIL whiteinn campion EUMasters Summer 2022

whiteinn câstigă finala și devine campion European Masters!

EUM purple logo

whiteinn câstigă finala și devine campion European Master!


d
232

Team Heretics reușesc să încheie dominația franceză din European Masters, iar whiteinn devine campion după o finală de poveste.

Finala European Masters

FINALA EUM 2022 Summer Heretics vs BDS A
Game 1

Primul meci a fost echilibrat până în minutul 20. Echipa lui Alexandru “whiteinn” Kolozsvari au reușit să omoare Support-ul advers, iar apoi încep Baronul. Aceștia obțin obiectivul, împreună cu alte 3 kill-uri, iar jocul pare să fie decis. BDS Academy nu au găsit un răspuns pentru echipa lui whiteinn, iar Team Heretics câștigă meciul în 27 de minute.

Game 2

Jocul cu numărul 2 a început foarte bine pentru echipa Support-ului român. Aceștia câștigă în Early game pe toate liniile, însă francezii de la BDS Academy țin meciul echilibrat. Team Heretics câștigă la limită mai multe teamfight-uri, însă acestea nu rezultă într-o poziție mai avantajoasă pe Riftul Invocatorului, ducând mai tare diferența de gold și de obiective în favoarea lor. În minutul 37, trupa lui whiteinn pierde 2 membri într-un teamfight, dar reușesc să se replieze cu un Baron pe ascuns. 2 minute mai târziu, coechipierii lui whiteinn au parte de combo-ul perfect și câștigă un teamfight crucial pe mid. Aceștia marșează către nexus-ul inamic și reușesc să îl doboare după 40 de minute. whiteinn se află la o victorie de titlul European Masters.

Game 3

Partida a 3-a a avut din nou un Early game echilibrat, dar de data aceasta BDS Academy au avantaj la gold. În minutul 23, Team Heretics încearcă să facă Baronul și forțează un teamfight dar acestă acțiune se întoarce împotriva lor, francezii spulberându-i în teamfight și obțin de altfel și Baronul. Din acel punct, echipa lui whiteinn se află în dezavantaj. Ei încearcă să conteste al 4-lea dragon, dar eșuează și pierd încă un teamfight contra francezilor. Team Heretics mai rezistă până în minutul 32, când BDS Academy pun capăt jocului.

Game 4

Al 4-lea meci a fost la fel de echilibrat în Early game ca și precedentele 3. Team Heretics au mai multe fight-uri care par să meargă în favoarea lor, dar BDS Acadmey găsesc mereu un răspuns contra agresivității echipei lui whiteinn. În minutul 24, BDS Academy fură dragonul de sub nasul celor de la Team Heretics. Din acel moment, pentru echipa lui whiteinn totul a început să meargă din rău în mai rău. Francezii obțin un Baron necontestat. BDS Academy pornesc asediul spre baza lui whiteinn. Zwyroo, polonezul din Mid lane-ul celor de la Team Heretics încearcă un play, dar eșuează și moare, iar după aceea, Jackspectra, AD-Carry-ul echipei lui whiteinn se supra-extinde și moare. Team Heretics nu mai au damage ca șă-și apere împotriva asediului francez și pierd partida în 27 de minute.

Game 5

Finala se decide în meciul cu numărul 5. BDS Academy încep în forță în primele 10 minute, dar Team Heretics recuperează, iar la capătul primelor 20 de minute diferența de gold este nesemnificativă între cele 2 echipe. În minutul 21, Team Heretics obțin un Baron pe ascuns, iar meciul pare să meargă în favoarea trupei lui whiteinn. În minutul 34, Team Heretics obțin al 3-lea dragon după un kill pe Top laner-ul inamic, iar echipa lui whiteinn se află în pole-position să câștige meciul. În minutul 36, Team Heretics obțin un nou Baron. whiteinn și coechipierii săi marșează spre baza francezilor, care încearcă să o apere, dar eșuează. Team Heretics îi anihilează în teamfight, iar whiteinn devine primul jucător român care ridică trofeul European Masters, cea mai importantă și prestigioasă competiție regională din Europa.

Iată care au fost scorurile lui whiteinn din cele 5 partide din finală
  • Game 1 2/0/12 | Campion: Seraphine
  • Game 2 1/1/15 | Campion: Nami
  • Game 3 0/5/8 | Campion: Nami
  • Game 4 0/3/4 | Campion: Lulu
  • Game 5 0/2/5 | Campion: Leona
Heretics champions EUM Summer 2022

Sursa : Liquidpedia European Masters, lolesports, Twitter @EUMasters, Twitter @TeamHeretics

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
Momentan nu sunt competitii de afisat!
ULTIMELE STIRI