Werty

1232OL

Werty: PGL Major Pick’Em pentru Challengers’ Stage

Werty512

Werty: PGL Major Pick’Em pentru Challengers’ Stage


Pick’Em

Screenshot 10

Iata si Pick’Em-urile mele pentru Challengers’ Stage. Am mers pe un ‘clasic’, in ideea ca nu se va intampla nicio surpriza. Totusi, de fiecare data avem o astfel de surpriza in Challengers’ (Entropiq la PGL Major 2021). Asta presupune ca echipe precum forZe, Eternal Fire, IHC, 9z sau Renegades se intampla sa treaca mai departe.

In schimb, un astfel de Pick’Em ne maximizeaza sansa de a obtine cat mai multe pick-uri corecte, deci nu incercam gamble-uri. Am oferit la 3-0 si 0-3 si alte variante, dar ierarhizate dupa probabilitate, in opinia mea.

3-0 si 0-3

La 3-0: Astralis (Pick) / ENCE (aici e un gamble, desi cred in cat de bine au crescut ENCE, as spune ca vor avea putine emotii)

De ce nu G2 3-0: G2 au pierdut cu Anonymo si au avut mari probleme cu Sangal la RMR. E imposibil sa ii trecem la 3-0 dupa o asemenea performanta. Totusi, oricand pot sa schimbe foaia, dar in felul acesta s-ar putea sa treaca in Legends si sa se opreasca acolo.

De ce nu Vitality 3-0: Vitality au avut rezultate mixte in ultima perioada. Nu este o echipa care sa treaca cu 3-0 de grupa swiss din Challengers’, momentan.

De ce nu Outsiders 3-0: Fostii Virtus.Pro au pierdut cu MOUZ si BIG in BO1 la RMR, respectiv cu Vitality, ENCE si FURIA in ESL Pro League in martie. E putin probabil sa faca un 3-0.

La 0-3 merg pe: Renegades (Pick) sau IHC, care au avut victorii doar in Asia, si acelea ‘rasunatoare’ vs un TYLOO subperformant. 9z mai sunt o optiune aici, dar nivelul Sud American de CS e putin mai ridicat decat in Asia, de asta ii las ca ultima optiune pentru 0-3.

De ce nu ForZe 0-3: ForZe au primul meci cu Renegades, pe care e foarte foarte probabil sa il castige. Un win ii scoate din zona de 0-3.

In final, se poate intampla orice. Sa nu uitam de exemplul Entropiq de la ultimul Major.

Redactor: Werty

Werty

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI