Werty

major

Werty comenteaza PGL Major oficial pentru Romania

rumunia2 1

Werty comenteaza PGL Major oficial pentru Romania


PGL Major Stockholm 2021 incepe pe 26 octombrie

Dupa o pauza de 2 ani, cei mai buni jucatori din lume vor juca in cel mai important turneu de CS:GO. Premiul este si el pe masura, cuantificand $2,000,000 pusi la bataie.

24 de echipe din lume vor participa

Evenimentul va debuta cu noul “Pretenders Phase”, unde 16 echipe for juca pentru 8 locuri in “New Legends Stage”. Ambele se vor juca dupa un sistem de tip swiss, ceea ce inseamna ca orice echipa cu 3 victorii trece mai departe, in timp ce orice echipa care acumuleaza 3 infrangeri este eliminata din competitie. Meciurile decizionale vor fi BO3, cu meciurile celelalte fiind in sistem BO1.

Werty comenteaza oficial pentru Romania

Transmisiunea pentru Romania va fi oferita de Werty, pe canalul sau de YouTube, cu exceptia zilelor de 30 si 31 octombrie, cand Infinite Gaming vor face stream, Werty fiind indisponibil din motive obiective.

Partenerii oficiali ai transmisiunilor pentru Romania sunt Samsung Odyssey, Logitech si G2A.COM. Broadcast-ul este dezvoltat in parteneriat cu agentia de gaming Fantasyexpo, care, drept partener strategic al PGL, a manageriat drepturile de transmisiune pentru PGL Major Stockholm 2021 in 8 tari europene.

Asadar, PGL Major Stockholm 2021 va aduce in fata cei mai buni jucatori din lume.

Meciurile zilei de debut din “New Pretenders Phase”

  • 10:00 – Astralis vs. Copenhagen Flames
  • 10:00 – FaZe vs. Spirit
  • 11:15 – ENCE vs. GODSENT
  • 11:15 – Entropiq vs. paiN
  • 12:30 – BIG vs. Virtus.pro
  • 12:30 – Movistar Riders vs. Renegades
  • 13:45 – Heroic vs. TYLOO
  • 13:45 – MOUZ vs. Sharks

Pe langa echipele sus mentionate, inca 8 echipe isi asteapta adversarii in “New Legends Phase”, iar acestea sunt: Ninjas in Pyjamas, Team Vitality, G2 Esports, FURIA Esports, Team Liquid, Evil Geniuses, Natus Vincere si Gambit Esports.

Majorul de Counter-Strike de anul acesta va avea loc in Stockholm in Avicii Arena, si organizatorii planuiesc sa aduca turneele LAN inapoi la gloria ce au avut-o odata, deschizand portile pentru oameni. Acest lucru le va permite celor mai bune echipe din lume sa ii aiba aproape pe mii de fani, scandand pentru ei.

Werty

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI