Werty

Thumbnail LEC LCS Week 8 Week 5 Spring 2022

Week 8 LEC și Week 5 LCS: Odoamne și Rogue termină pe locul 1 în sezonul regulat de LEC!

Xerxe IMT
RGE Odoamne 2021 Split 1
AoD Astralis

Week 8 LEC și Week 5 LCS: Odoamne și Rogue termină pe locul 1 în sezonul regulat de LEC!


Rezultate Week 8

LEC Logo

Odoamne și Rogue au terminat pe primul loc în sezonul regulat de Spring Split. Aceștia au reușit 2 victorii din 3 meciuri în ultima săptămână de joc. Rogue au pierdut vineri contra SK Gaming, aceștia luptându-se pentru ultimul loc care ducea în Play-offs. Sâmbătă Odoamne a avut un meci mai facil împotriva Team BDS, pe care i-a învis ușor. Duminică au avut derby împotriva G2 Esports pentru a-și asigura primul loc în sezonul regulat, iar Rogue i-au bătut într-o manieră dominantă în 26 de minute.

Iată care au fost scorurile lui Odoamne:

Kills/Deaths/Assists (KDA)
  • 0/3/3 vs SK Gaming | Odoamne a jucat Graves
  • 3/0/6 vs Team BDS | Odoamne a jucat Gnar
  • 7/2/7 vs G2 Esports | Odoamne a jucat Gnar
Rogue win vs BDS Odo Spring 2022

Echipa lui AoD, Astralis, erau deja eliminați din Play-off, iar în ultimele 3 meciuri nu au reușit nicio victorie, pierzând împotriva celor de la Misfits Gaming, MAD Lions și Team Vitality.

Clasamentul final Spring Split

Odoamne și Rogue termină pe primul loc în sezonul regulat de LEC, cu 14 victorii și 4 înfrângeri. Este al 2-lea sezon regulat consecutiv în care echipa lui Odoamne termină pe primul loc în sezonul regulat. La începutul sezonului, Rogue au fost văzuți de majoritatea analiștilor drept o echipă de Play-offs, care ar termina pe locurile 4 sau 5 în sezonul regulat, însă trupa lui Odoamne au întrecut așteptările tuturor.

Odoamne Rogue Win Spring Split 2022

AoD și Astralis termină pe ultimul loc în sezonul regulat de LEC, cu 3 victorii și 15 înfrângeri.

Clasament Final LEC Spring 2022

Spring Split Play-offs

Play off LEC Spring 2022
Rogue

Echipa lui Odoamne a terminat pe primul loc în sezonul regulat, deci a câștigat șansa de a-și alege adversarul din prima rundă de Upper Bracket din Play-offs. Au avut de ales între locul 3, Misfits Gaming și locul 4, G2 Esports, iar trupa lui Odoamne i-au ales pe cei de la Misfits Gaming.

Rogue versus Misfits Gaming va avea loc pe 25 Martie. Rogue se află în postura de favoriți în acest meci. Dacă echipa lui Odoamne va pierde, ei vor juca în semifinala din Lower Bracket (Match 6 din poza de mai sus) pentru că sunt echipa cu seed 1, cel mai mare seed. Dacă Rogue câștigă, ei vor juca în finala din Upper Bracket, împotriva câștigătoarei din meciul Fnatic versus G2 Esports.

Toate meciurile din Play-offs vor fi în format Best of 5.

Astralis

Echipa antrenată de AoD nu s-a calificat în Play-offs, iar următoarele meciuri pe care le va avea vor fi în sezonul regulat de Summer Split.


Rezultate Week 5

LCS Logo

Xerxe și Immortals au avut o săptămână fără succes. Aceștia au pierdut ambele meciuri. Sâmbătă au pierdut versus Evil Geniuses, iar duminică au avut meci împotriva locului 1, Team Liquid, fiind aproape de victorie, dar au pierdut după 36 de minute.

Iată care au fost scorurile lui Xerxe din cele 2 meciuri :

Kills/Deaths/Assits (KDA)
  • 0/5/4 vs Evil Geniuses | Xerxe a jucat Xin Zhao
  • 2/6/6 vs Team Liquid | Xerxe a jucat Xin Zhao

Echipa lui Xerxe, Immortals, coboară pe locul 8 în clasament. ultimul care duce în Play-offs, cu Dignitas și Evil Geniuses. Pare să fie un sezon regulat foarte incitant de LCS, în care toate echipele, înafară de TSM, au șanse la Play-offs, fiind doar 2 echipe care până acuma par de nebătut : Cloud9 și Team Liquid.

Clasament LCS W5 Spring 2022

Meciuri Week 6

Xerxe și Immortals vor avea 2 meciuri importante săptămâna viitoare. Sâmbătă au meci împotriva celor de la Cloud9, echipa care împarte primul loc cu Team Liquid, deci va fi un meci foarte greu. Duminică au meci împotriva celor de la Dignitas, un adversar mai facil, dar care se află în luptă directă cu echipa lui Xerxe pentru un loc în Play-offs.

IMT W6 LCS Spring 2022

Toate meciurile pot fi urmarite pe canalele LEC și LCS de YouTube și Twitch.

Sursa : lolesports, Liquidpedia, Twitter @LEC, Twitter @Rogue

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI