Werty

Thumbnail Xerxe LCS W7

Week 7 LCS: Xerxe și Immortals au parte de o nouă etapă fără victorie

Immortals logo.svg
Xerxe IMT
LCS Logo

Week 7 LCS: Xerxe și Immortals au parte de o nouă etapă fără victorie


Rezultate Week 7

LCS Logo

Xerxe și Immortals au avut din nou o săptămână fără victorie. Aceștia au pierdut ambele meciuri. Sâmbătă au jucat împotriva 100 Thieves, echipa de pe locul 3 din LCS, pierzând jocul după 29 de minute. Duminică, Immortals au jucat împotriva celor de la TSM, echipa aflată pe ultimul loc din liga americană. Xerxe a avut un început superb de meci, reușind să-și pună adversarul din Junglă în dificultate, după un invade la level 1 și un invade în jungla celor de la TSM un minut mai târziu. Însă echipa lui Xerxe nu a profitat destul de avantajul lor, iar acelaș lucru s-a întamplat ca în meciul precedent dintre Immortal și TSM, aceștia din urmă revin în meci după ce au fost dominați tot jocul de echipa lui Xerxe. Immortals pierd astfel un joc pe care l-au avut în mână după 31 de minute.

Iată care au fost scorurile lui Xerxe din cele 2 meciuri :

Kills/Deaths/Assits (KDA)
  • 2/4/2 vs 100 Thieves | Xerxe a jucat Udyr
  • 3/4/4 vs TSM | Xerxe a jucat Viego
Xerxe IMT vs TSM

Echipa lui Xerxe, Immortals, coboară pe ultimul loc în clasament. Ei se află la 3 victorii distanță de ultimul loc care duce în Play-offs.

Clasament LCS W7 Spring 2022

Meciuri Week 8

Xerxe și Immortals vor avea 3 meciuri importante săptămâna viitoare. În ultima săptămână din sezonul regulat de LCS, Xerxe și echipa sa au meciuri cu adversari care nu sunt considerați favoriți la câștigarea ligii americane. Așadar, Immortals încă mai pot spera la Play-offs dacă câștigă toate cele 3 meciuri din săptămâna următoare.

Meciuri IMT W8 Spring 2022

Toate meciurile pot fi urmarite pe canalele LCS de YouTube și Twitch.

Sursa : lolesports, Liquidpedia, Twitter @Immortals

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI