Werty

Thumbnail W6 LEC Odo Rogue

Week 6 LEC și Week 3 LCS: Odoamne și Rogue sunt prima echipă calificată în Play-offs din LEC!

Xerxe IMT
RGE Odoamne 2021 Split 1
AoD Astralis

Week 6 LEC și Week 3 LCS: Odoamne și Rogue sunt prima echipă calificată în Play-offs din LEC!


Rezultate Week 6

LEC Logo

Odoamne și Rogue au revenit în forma dominantă pe care au avut-o în primele 4 săptămâni, ștergând cu buretele performanța slabă din săptămâna precedentă, când au pierdut ambele meciuri. Rogue a reușit să câștige meciul contra MAD Lions, care au avut un început bun de meci în early game, dar trupa lui Odoamne au reușit în cele din urmă să câștige meciul. În derby-ul contra Team Vitality, Rogue a dominat meciul, câștigând după 31 de minute. Cu ocazia victoriei împotriva celor de la Team Vitality, Rogue a devenit prima echipă din LEC care se califică în Play-offs, asigurându-si cel puțin locul 5 în sezonul regulat.

Iată care au fost scorurile lui Odoamne:

Kills/Deaths/Assists (KDA)
  • 2/0/7 vs MAD Lions | Odoamne a jucat Graves
  • 4/2/8 vs Team Vitality | Odoamne a jucat Graves
Odoamne Rogue win vs MAD

Echipa lui AoD, Astralis a reușit din nou o victorie surprinzătoare împotriva ocupantei locului 2, Fnatic. În meciul de sâmbătă, Astralis a pierdut împotriva celor de la Excel Esports. Șansele de a ajunge în Play-offs sunt foarte mici pentru echipa lui AoD. Ca să ajungă acolo, ei trebuie să câștige toate meciurile și să depindă de majoritatea rezultatelor echipelor de pe locurile 5-8.

Clasamentul după Week 6

AoD și Astralis au reușit să-și aducă a 2-a victorie din LEC, însă șansele de a prinde Play-offs sunt foarte mici. Ei rămân în continuare pe ultimul loc în LEC.

De cealaltă parte a clasamentului se află echipa lui Odoamne, Rogue. Ei ocupă locul 1 în LEC din prima săptămână de joc din sezonul regulat. Aceștia mai au nevoie de cel mult 2 victorii pentru a-și asigura un loc în Play-offs în Upper Brackets sau de 4 victorii din 5 meciuri pentru a-și asigura locul 1 în sezonul regulat de LEC. Dacă termină pe primul loc în sezonul regulat, ei vor avea parte de un parcurs mai ușor în Play-offs în drumul către titlul LEC.

Clasament LEC W6 Spring 2022

Meciuri Week 7

Rogue

Odoamne și Rogue vor avea un meci facil contra celor de la Team BDS, care au 6 înfrângeri la rând. Sâmbătă vor avea derby cu Fnatic, echipa de pe locul 2, acest meci fiind considerat meciul săptămânii din LEC Week 7.

Rogue W7 Spring 2022
Astralis

Echipa antrenată de AoD va avea șansa să profite de forma slabă a adversarilor. În ultimele 2 săptămâni, Astralis a câștigat 2 meciuri din 4. MAD Lions traversează o perioadă mai slabă, având 4 înfrângeri la rând, iar Team BDS are 6 înfrângeri la rând. Astralis ar avea un avantaj moral împotriva celor 2 adversari.

Astralis W7 Spring 2022

Rezultate Week 3

LCS Logo

Xerxe și Immortals au avut o săptămână surprinzătoare. Aceștia erau favoriți în meciul contra TSM. Deși au fost în avantaj și au dominat tot meciul, TSM a reușit să revină în meci și să câștige. În cel de-al 2-lea meci, Immortals păreau să fie o pradă ușoară pentru cei de la Evil Geniuses, dar echipa lui Xerxe a reușit să se lupte de la egal la egal și au câștigat meciul.

Iată care au fost scorurile lui Xerxe din primele 2 meciuri :

Kills/Deaths/Assits (KDA)
  • 3/2/2 vs 100 Thieves | Xerxe a jucat Hecarim
  • 4/2/10 vs Cloud9 | Xerxe a jucat Volibear

Echipa lui Xerxe, Immortals, a mai urcat o poziție în clasament și a ajuns pe locul 7. Acest sezon de LCS este foarte strâns, momentan sunt 5 situații în care 2 echipe se află pe același loc.

Clasament W3 LCS Spring 2022

Meciuri Week 3

Xerxe și Immortals vor avea parte de 3 meciuri săptămâna viitoare. Toți adversari par facili, însă Fly Quest este surpriza sezonului, aflându-se pe primul loc. După această săptămână, se va putea vedea adevărata valoare a echipei lui Xerxe.

IMT W4 Spring 2022

Toate meciurile pot fi urmarite pe canalele LEC și LCS de YouTube și Twitch.

Sursa : lolesports, Liquidpedia, Twitter @Rogue

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI