Werty

Thumbnail W 5 LEC W2 LCS Spring 2022

Week 5 LEC și LCS: Xerxe și AoD reușesc prima victorie

Xerxe IMT
RGE Odoamne 2021 Split 1
AoD Astralis

Week 5 LEC și LCS: Xerxe și AoD reușesc prima victorie


Rezultate Week 5

LEC Logo

Odoamne și Rogue au pierdut primele 2 meciuri din sezonul de Spring Split. AoD și Astralis au reușit marea surpriză, învingând echipa lui Odoamne într-un meci în care Rogue venea ca și mare favorită. Aceasta este prima victorie a echipei lui AoD în sezonul regulat. Această primă înfrângere pare să-i fi afectat pe cei de la Rogue, deoarece au pierdut din nou sâmbătă, împotriva celor de la Misfits, echipă care ar trebui să fie sub nivelul echipei lui Odoamne.

Iată care au fost scorurile lui Odoamne:

Kills/Deaths/Assists (KDA)
  • 2/3/3 vs Astralis | Odoamne a jucat Jayce
  • 1/2/6 vs Misfits | Odoamne a jucat Ornn

Clasamentul după Week 5

AoD și Astralis au reușit să-și aducă prima victorie, însă șansele de a prinde Play-offs sunt mici. Aceștia mai au la dispoziție 7 meciuri în care pot dovedi de ce sunt în stare.

De cealaltă parte a clasamentului se află echipa lui Odoamne, Rogue. Ei rămân pe locul 1 în LEC, însă de această dată au doar o victorie în fața echipelor de pe locul 2 – Fnatic și G2 Esports. Rogue are locul în Play-offs aproape asigurat. În istoria LEC, toate echipele cu 9 victorii au reușit să se califice în Play-offs, însă ambițiile lui Odoamne și a echipei lui sunt mari. Dacă termină pe primul loc în sezonul regulat, ei vor avea parte de un parcurs mai ușor în Play-offs în drumul către titlul LEC.

Clasament LEC W5 Spring 2022

Meciuri Week 6

Rogue

Odoamne și Rogue vor trebui să-și spele cu buretele meciurile din Week 5. Ei vor avea 2 dueluri importante cu MAD Lions și Team Vitality, echipe care împart locul 6, deci vor dori să câștige ca să-și asigure un loc în Play-offs.

Rogue W6 Spring 2022
Astralis

Echipa antrenată de AoD nu mai are săptămâni ușoare. Toate meciurile de acum înainte sunt importante pentru a urca poziți în clasament. Atât Fnatic cât și EXCEL joacă din ce în ce mai bine în fiecare săptămână, așa că va fi greu pentru AoD și Astralis să câștige. Faptul că i-a bătut pe Rogue va aduce cu siguranță un imbold jucătoriilor să spere la 2 victorii în Week 6.

Astralis W6 Spring 2022

Rezultate Week 2

LCS Logo

Xerxe și Immortals și-au adus în cont prima victorie din acest sezon. Sâmbătă i-au învins surprinzător pe 100 Thieves, campionii LCS din Summer Split 2021. Duminică au avut din nou un meci greu împotriva celor de la Cloud9, care au fost superiori echipei lui Xerxe.

Iată care au fost scorurile lui Xerxe din primele 2 meciuri :

Kills/Deaths/Assits (KDA)
  • 1/2/10 vs 100 Thieves | Xerxe a jucat Xin Zhao
  • 0/3/0 vs Cloud9 | Xerxe a jucat Viego

Echipa lui Xerxe, Immortals, a urcat 2 poziții în clasament și se află pe locul 8. Acest sezon de LCS pare a fi unul foarte strâns, unde mai multe echipe sunt cotate cu șanse reale pentru câștigarea trofeului, printre care 100 Thieves, Cloud9, Dignitas, Team Liquid și Evil Geniuses.

Clasament LCS W2 Spring 2022

Meciuri Week 3

Xerxe și Immortals vor avea o săptămână mai ușoară față de cea precedentă. Sâmbătă îi întâlnesc pe cei de la TSM, care trec print-o perioadă mai proastă, iar Immortals pot profita de asta. Duminică au meci împotriva Evil Geniuses, care au arătat în cele 2 săptămâni că nu sunt de nebătut.

Immortals W2 LCS Spring 2022

Toate meciurile pot fi urmarite pe canalele LEC și LCS de YouTube și Twitch.

Sursa : lolesports, Liquidpedia, Twitter @LEC

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI