Werty

Thumbnail LEC LCS Week 4

Week 4 LEC și LCS: Odoamne și Rogue neînvinși după prima jumătate a sezonului!

Xerxe IMT
RGE Odoamne 2021 Split 1
AoD Astralis

Week 4 LEC și LCS: Odoamne și Rogue neînvinși după prima jumătate a sezonului!


Rezultate Week 4

LEC Logo

Odoamne a avut o primă parte a sezonului fără înfrângere. El și Rogue continuă să domine în LEC, aceștia au învins toate echipele din liga europeană de League of Legends. Ei au reușit să îi spulbere vineri pe EXCEL, obținând cea mai rapidă victorie din acest sezon dintre toate echipele, distrugându-le nexusul după doar 22 de minute. Sâmbătă au avut ultimul test împotriva echipei aflate pe locul 2, G2 Esports, însă meciul a fost dominat categoric de Rogue, câștigând după 24 de minute. Iată care au fost scorurile lui Odoamne :

Kills/Deaths/Assists (KDA)
  • 3/1/7 vs EXCEL | Odoamne a jucat Ornn
  • 3/0/5 vs G2 Esports | Odoamne a jucat Akshan

Rogue a demonstrat în aceste 4 săptămâni că este cea mai bună echipă din LEC. Ei au intrat în istoria EU LCS și LEC cu scorul de 9 victorii și 0 înfrângeri. Doar 2 alte echipe au mai reușit să termine prima jumătate a sezonului regulat neînvinși și anume :

  • Fnatic în Summer Split 2015 : Ei dețin recordul pentru cel mai bun scor din istoria EU LCS și LEC, terminând sezonul regulat cu 18 victorii și 0 înfrângeri, câștigând titlul EU LCS Summer Split 2015 și ajungând în semfinalele Worlds 2015.
  • Misfits în Summer Split 2018 : Ei au avut scorul de 9-0 după prima jumătate, însă au terminat sezonul regulat cu scorul de 11 victorii si 7 înfrângeri, terminând pe locul 4 în Play-offs și ratând șansa de a se califica la Worlds în 2018.
Odoamne win vs EXCEL

AoD și Astralis se află intr-o poziție oglindită cu Rogue. Ei au terminat prima jumătate a sezonului fără victorie, reușind totuși să aibă meciuri competitive în LEC împotriva celor de la SK Gaming și fiind la un teamfight de victorie împotriva Team Vitality.

În urma acestor rezultate, Rogue se află detașat pe primul loc, la 3 victorii distanță de cele 2 echipe care împart locul 2 – Fnatic și G2 Esports. Astralis se află în continuare pe ultimul loc, fără victorie în 2022.

Clasament W4 LEC Spring 2022

Meciuri Week 5

Rogue

Odoamne și Rogue vor avea o săptămână ușoară având meci vineri împotriva echipei antrenate de AoD, Astralis, care se află pe ultimul loc. Sâmbătă vor avea meci împotriva celor de la Misfits, care se află într-o luptă strânsă pentru Play-offs. Odoamne va avea o oportunitate bună să continue șirul neîntrerupt al victoriilor din sezonul regulat.

Rogue W5 Spring 2022
Astralis

Echipa antrenată de AoD va avea o săptămână imposibilă. Ei vor juca împotriva echipelor de pe locul 1 și 2 – Rogue și G2 Esports. Din cauza faptului că Astralis ocupă ultimul loc din clasament, e greu de crezut că vor putea să-și întrerupă seria de înfrângeri.

Astralis W5 Spring 2022

Rezultate Week 1

LCS Logo

Turneul LCS Lock-in s-a terminat. Team Liquid a fost marea câștigătoare a turneului, învingând Evil Geniuses cu 3-0.

În acest week-end a avut loc prima săptămână de meciuri în LCS Spring Split. Xerxe și Immortals au avut parte de un început anevoios, ei continuă să rămână fără victorie în 2022.

În perioada transferurilor Immortals și-au întărit echipa. Ei au reușit să-l păstreze pe Xerxe și l-au adus în poziția Mid pe PowerOfEvil, care a jucat în 3 finale EU LCS și LCS și a participat la Worlds în cariera sa. În poziția de AD-Carry l-au adus pe Wild Turtle, care a câștigat 4 titluri în NA LCS, terminând pe locul 2 în alte 4 finale, a partcipat de mai multe ori la Worlds și MSI și a câștigat turneul IEM World Championship în 2015. Pe hârtie, echipa celor de la Immortals pare o echipa puternică, care ar trebui să se bate pentru primele locuri de Play-offs. Însă ei nu au reușit să arate de acest fel, pierzând surprinzător cele 4 meciuri jucate în LCS Lock-in 2022 și au mai pierdut primele 2 meciuri din prima săptămână de sezon regulat de LCS Spring Split.

Iată care au fost scorurile lui Xerxe din primele 2 meciuri :

Kills/Deaths/Assits (KDA)
  • 0/5/2 vs Dignitas | Xerxe a jucat Xin Zhao
  • 2/2/3 vs Team Liquid | Xerxe a jucat Qiyana

În urma acestor meciuri, Xerxe și Immortals împart ultimul loc cu CLG, Golden Guardians și TSM.

Clasament W1 LCS Spring 2022

Următoarele 2 meciuri ale lui Xerxe și Immortals vor fi sămbătă împotriva celor de la 100 Thieves, campionii din Summer Split 2021 și duminică contra echipei Cloud9. Va fi greu pentru Immortals să obțină o victorie împotriva acestor 2 adversari, însă Xerxe va avea șansa să demonstreze de ce este vedeta echipei.

Toate meciurile pot fi urmarite pe canalele LEC și LCS de YouTube și Twitch.

Sursa : lolesports, Liquidpedia, Twitter @LEC

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI