Werty

Thumbnail LEC W3 Spring 2022

Week 3 LEC: Odoamne și Rogue continuă dominația din liga europeană!

RGE Odoamne 2021 Split 1
Rogue Logo 2021
AoD Astralis

Week 3 LEC : Odoamne și Rogue continuă dominația din liga europeană!


Rezultate Week 3

LEC Logo

Odoamne a avut o săptămână excepțională. Echipa sa, Rogue, a reușit să câștige ambele meciuri împotriva celor 2 super-echipe ale Europei – Fnatic si Team Vitality.

Kills/Deaths/Assists (KDA)
  • 1/2/8 vs Fnatic | Odoamne a jucat Gwen
  • 1/1/6 vs Team Vitality | Odoamne a jucat Ornn
Rogue win Odoamne

De cealaltă parte, echipa antrenată de AoD, Astralis, nu au reușit să își găsească prima victorie, pierzând impotriva Team BDS și EXCEL.

În urma acestor rezultate, Rogue își confirmă poziția de lider în LEC și are 2 victorii în fața echipelor clasate pe locul 2. Astralis rămâne pe ultima poziție a clasamentului, cu 7 înfrângeri si 0 victorii.

LEC Spring W3 Clasament

Meciuri Week 4

Rogue

Trupa lui Odoamne va avea o săptămână mixtă. Aceștia vor avea vineri un meci facil cu EXCEL. Însă sâmbătă vor avea meci împotriva celei mai titrate echipe din LEC, G2 Esports. Din cauză că Rogue nu a pierdut niciun meci în acest sezon, ei vor fi favoriți în ambele partide, însă cei de la G2 Esports nu trebuie subestimați. Odoamne si Rogue vor avea șansa să termine prima parte a sezonului regulat de Spring Split fără infrângere, câstigând împotriva fiecărui adversar din cea mai importanta ligă europeană.

Rogue W4 LEC Spring 2022
Astralis

Echipa antrenată de AoD, Astralis va încerca și în aceasă săptămână să își aducă prima victorie din sezonul regulat de Spring Split. Dacă meciul de sâmbătă împotriva super-echipei de la Team Vitality pare o bătălie între David și Goliath, meciul de vineri împotriva SK Gaming este mai facil. SK Gaming a reușit o singură victorie chinuită împotriva MAD Lions în acest sezon, iar AoD și baieții lui de la Astralis pot profita de forma slabă a adversarilor, aducându-și prima victorie din acest sezon.

Astralis W4 LEC Spring 2022

Toate meciurile pot fi urmarite pe canalele LEC de YouTube și Twitch.

Sursa : lolesports, Liquidpedia, Twitter @LEC

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI