Werty

Odoamne 1000 kills lec lcs

Week 2 LEC și LCS: Odoamne a ajuns la 1000 Kill-uri în LEC!

Xerxe IMT
RGE Odoamne 2021 Split 1
AoD Astralis

Week 2 LEC și LCS: Odoamne a ajuns la 1000 Kill-uri în LEC!


Rezultate Week 2

LEC Logo

Odoamne a avut din nou o săptămână foarte bună. Echipa sa, Rogue, a reușit să caștige ambele meciuri. Iată care au fost performanțele lui Odoamne :

Kills/Deaths/Assists (KDA)
  • 7/2/7 vs MAD Lions | Odoamne a jucat Camille
  • 4/2/6 vs Team BDS | Odoamne a jucat Jayce

În meciul împotriva celor de la MAD Lions, Odoamne a reușit să facă cel de-al 1000-lea kill în cariera sa de jucător profesionist în LEC și EU LCS.

Odoamne 1000K

Odoamne este al 9-lea jucator din istoria LEC și EU LCS care reușește să facă 1000 de kill-uri și al 2-lea jucator de Top lane care reușește această performanță, primul fiind Wunder.

De cealaltă parte, echipa antrenată de AoD, Astralis, a pierdut ambele meciuri și termină o nouă săptămână fără victorie.

În urma acestor rezultate, Rogue se află pe primul loc, împreună cu Fnatic. Astralis este lanterna roșie din clasament, având 5 înfrângeri și nicio victorie.

Clasament LEC W2 Spring 2022

Meciuri Week 3

Rogue

Trupa lui Odoamne va un weekend infernal. Rogue va avea meci vineri împotriva celor de la Fnatic, cealaltă echipă de pe primul loc. În urma acestei confruntări se va stabili în sfârșit care e cea mai bună echipă dupa primele 3 săptămâni. Sâmbătă vor avea meci împotriva celor de la Team Vitality, care dupa o primă săptămână în care au pierdut 3 meciuri, au reușit să-și găsească forma și să câștige cele 2 meciuri din Week 2. Atât Fnatic cât și Team Vitality sunt considerate cele 2 super-echipe ale acestui sezon, ele fiind marile favorite la câștigarea trofeului LEC. Așadar, Odoamne va avea cele mai grele 2 meciuri din acest sezon, dar el și Rogue vor avea șansa să demonstreze de ce nu au pierdut până acum nicun meci.

Rogue W3 Spring 2022
Astralis

Echipa antrenată de AoD, Astralis, va avea în această săptămână meciuri mai ușoare. Atât Team BDS cât și EXCEL sunt echipe cotate fără șanse de Play-offs, iar trupa lui AoD poate profita de această săptămână și își poate aduce prima victorie din sezon.

Astralis W3 Spring 2022

LCS Logo

În LCS se desfășoară turneul premergător Split-ului de LCS, LCS Lock-in. Echipa lui Xerxe, Immortals, era deja eliminată matematic, neavând șansa să avanseze in Play-offs, dar mai avea un meci de jucat, împotriva celor de la Team Liquid, meci pe care l-au pierdut. Iată care a fost scorul lui Xerxe :

Kills/Deaths/Assits (KDA)
  • 2/3/3 vs Team Liquid | Xerxe a jucat Hecarim

În urma acestor meciuri, Xerxe și Immortals au fost eliminați prematur din LCS Lock-in.

IMT last place Lock in 2022

Următorul meci al echipei lui Xerxe va fi in 5 februarie, cand sezonul de Spring Split de LCS va începe cu adevărat.

Toate meciurile pot fi urmarite pe canalele LEC și LCS de YouTube și Twitch.

Sursa : lolesports, Liquidpedia, Twitter @ExpressLOL

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI