Werty

Volt semnează cu GamerLegion

Volt semnează cu GamerLegion

Suntem aproape de finalul acestei perioade de transferuri, dar se pare că schimbările încă persistă, iar mai multe echipe de Tier 1-2 aduc noi adiții line-up-urilor lor. De partea cealaltă, sunt multe echipe care sunt nevoite să-și întărească liniile după ce jucători au plecat pentru echipe mai bine clasate. Aceeași este și situația celor de la Into the Breach 🇬🇧 care pe data de 5 iulie au anunțat despărțirea de jucătorul român, volt, cu pretextul că acesta va continua într-o echipă mai puternică.

Transferul lui volt la GamerLegion 🇩🇪 era un zvon de ceva vreme, iar motivele pentru această mutare păreau destul de plauzibile. Organizația din Germania nu părea pregătită să renunțe la reprezentanții români, mai ales după ce au realizat iM și Munstur alături de ei. Volt a fost văzut și în echipa de pracc a acestora, iar transferul definitiv părea doar o chestiune de timp.

Volt la GamerLegion

Pe dată de 18 iulie, cei de la HLTV au adăugat noul update legat de Ranking-urile echipelor unde, fără să mai joace vreun meci, GamerLegion 🇩🇪 au fost mutați pe locul 6, cu doar 3 oameni în line-up. Bineînțeles că organizația a început să posteze, iar anunțarea noului line-up era presată și de acest Ranking, dar și de IEM Cologne 2023 care urmează să înceapă în doar 10 zile.

image 29

Așteptarea a luat foarte rapid sfârșit, tot pe data de 18 iulie, la ora 20:30, mai exact, când cei de la GamerLegion 🇩🇪 au rupt tăcerea și au anunțat noile lor transferuri. Volt și neaLaN sunt cele două nume care vor face parte din echipă pentru sezonul următor, cot la cot cu jucătorii care au ajuns până în finală de Major.

Așa cum a fost menționat precedent, debutul noului line-up va fi la IEM Cologne 2023. Momentan nu știm care va fi prima adversară a celor de la GamerLegion 🇩🇪, dar este clar va fi un meci destul de greu, iar echipa va avea șansa să demonstreze de ce este în stare. Line-up-ul în momentul actual arată în felul următor:

GamerLegion 🇩🇪

  • Sebastian ‘Volt’ Malos 🇷🇴
  • Isak ‘isak’ Fahlén 🇸🇪
  • Frederik ‘acoR’ Gyldstrand 🇩🇰
  • Nicolas ‘Keoz’ Dgus 🇧🇪
  • Sanzhar ‘neaLaN’ Iskhakov 🇰🇿

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI