Werty

Volt părăsește Into the Breach. Care este următorul capitol pentru jucătorul român?

Volt părăsește Into the Breach. Care este următorul capitol pentru jucătorul român?

În ultimele luni, Sebastian “Volt” Malos este un nume de jucător român care a apărut în vizorul fanilor români, datorită rezultatelor sale extraordinare, precum calificarea în semifinală BLAST.tv Paris Major 2023, unde ochii erau ațintiți asupra sa din toate direcțiile. Înainte de a deveni mai cunoscut, volt era deja o piesă foarte importantă în line-up-ul celor de la Into the Breach 🇬🇧, iar odată cu “faima” acesta și-a păstrat forma și a arătat bine pe tabelă și pe parcursul Major-ului.

image 5

Volt a făcut parte din Into the Breach 🇬🇧 pentru 6 luni, timp în care organizația din UK s-a ridicat la un nivel foarte înalt, iar așa cum spun mulți oameni din respectiva regiune, au pus Marea Britanie pe harta Counter-Strike-ului. Jucătorul român a avut un rol foarte important în această echipă, dar și în altele de-a lungul timpului, precum Coalesce 🇬🇧 și chiar Fnatic Rising 🇪🇺 unde a fost coleg cu Regali pentru scurt timp.

image 6

Plecarea lui Volt

Chiar dacă Into the Breach 🇬🇧 de abia au intrat în vizorul fanilor români, se pare că este deja momentul că aceștia să iasă din ochii noștri, deoarece românul nostru pe care îl susținem urmează să se transfere într-o altă echipă. Pe data de 5 iulie , echipa din UK a anunțat despărțirea de Volt, fără prea multe cuvinte spuse, dar totuși este clar faptul că Volt va ajunge într-o altă echipa de Tier 1 sau 2.

Din frază “Am încercat, dar aventura lui Volt va continuă fără noi” folosită de către Into the Breach 🇬🇧 în postarea de despărțire, reiese că, în ciuda eforturilor, nu l-au putut păstra pe jucătorul român care probabil este deja în discuții avansate cu o altă echipă sau, de ce nu, semnat cu o organizație. Ca de obicei, mai multe speculații au apărut pe Twitter, acolo unde leak-eri și-au făcut treaba și au detectat o posibilă legătură între Volt și GamerLegion 🇩🇪, fosta echipă a lui iM.

Totodată, dacă acest zvon se va adeveri, ceea ce este destul de probabil, GamerLegion 🇩🇪 vor conținuă tradiția și vor păstra un român în line-up-ul lor, chiar și după plecarea lui iMVolt a fost recent depistat în echipa de pracc.com a celor de la GamerLegion 🇩🇪, așadar, luând în calcul toate aceste lucruri, este doar o chestiune de timp până când leak-ul va deveni realitate.

Alături de Volt, line-up-ul celor de la GamerLegion 🇩🇪 ar rămâne cu un singur scaun de ocupat și ar arată astfel:

GamerLegion 🇩🇪

  • Sebastian ‘iM’ Malos 🇷🇴
  • Isak ‘isak’ Fahlén 🇸🇪
  • Frederik ‘acoR’ Gyldstrand 🇩🇰
  • Nicolas ‘Keoz’ Dgus 🇧🇪
  • ?

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI