Werty

plecare shin

VAMOS eSports se desparte de shin

Asset 8

VAMOS eSports se desparte de shin


Organizația românească VAMOS eSports s-a despărțit de main AWPer-ul echipei. Aproape să ajungă în ESEA Advanced, Militaru “shin” Gabriel s-a afirmat ca fiind un jucător cu talent și cu un viitor în față.

Plecarea lui shin de la VAMOS eSports

Despărțirea de tânărul AWPer a fost anunțată printr-un comunicat pe platforma Instagram. Shin ne-a oferit câteva detalii despre experiența lui la VAMOS eSports:

Sincer, mi-a plăcut, a fost o ocazie plăcută să joc cu persoane care știu să joace în echipă și își doresc să devină cât mai bune. Am învățat mai multe lucruri utile, în special de la Chanky, Starplajerz și N0R1. Deși a fost o perioadă scurtă, singurul regret pe care îl am a fost că nu am putut arăta punctele mele forte în unele meciuri, știind că puteam mai mult. În concluzie, pot spune că a fost o experiență frumoasă și din aceasta voi învăța să mă afirm, data viitoare.

Militaru “shin” Gabriel
Screenshot 57

Organizația VAMOS eSports va prezenta în decursul zilei de azi pe pagina de Instagram, noul lineup, cu care își va începe activitatea în sezonul 40 din ESEA Main.

Sursa: Instagram VAMOS eSports

Redactor: Șendruțiu Roberto-Ionuț

RobertoIonut06

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI