Werty

VALVE lansează Source 2

VALVE lansează Source 2

Counter-Strike: Global Offensive Source 2 este poate cel mai așteptat eveniment al ultimilor ani pentru gamerii de pretutindeni, dar mai ales pentru jucătorii loiali ai acestui joc care așteptau schimbarea engine-ului pentru o perioadă îndelungată. Anul 2023 a avut un început foarte interesat, întrucât VALVE dădeau semne că această lansare ar putea veni mai rapide decât ne-am fi așteptat, după ce fiecare dintre anii precedenți au lăsat în urmă doar dezamăgiri pentru fanii ce așteptau acest moment. Pe tot parcursul acestor trei luni ale anului, leak-uri au continuat să apară și hype-ul creștea pentru toată lumea, așadar părea inevitabilă lansarea Source 2, acest ‘thread’ fiind în permanență numărul 1 pe Twitter și nu numai.

image 6

Astăzi, pe data de 22 martie 2023, după ce mai mulți oameni cunoscuți din industrie au lansat diferite zvonuri și leak-uri conform cărora cei de la VALVE făceau mișcări în umbră, dar apropriau din ce în ce mai mult lansarea noului engine, deși nu scoteau niciun cuvânt în legătură cu acest subiect, se pare că a fost momentul să rupă tăcerea, iar în urmă cu doar câteva minute pe conturile de Social Media ale jocului a apărut următorul anunț:

Anunț ce a zguduit lumea gaming-ului, nimeni așteptându-se la acest lucru după ce developerii nu au dat nici măcar un zvon oficial în legătură cu acest subiect, dar gamerii au fost pregătiți, anunțul oficial adunând aproape 70 de mii de like-uri în mai puțin de 15 minute de la lansare.

Ce este Source 2?

Source 2 este un nou engine pe care jocul se va muta cu totul și este văzut că revoluționarea acestui joc pe care îl știm în forma actuală de mai bine de 10 ani de zile. Această schimbare vine cu îmbunătățirea hărților, a utilităților, a sunetelor și a graficilor, dar nu numai, fiind plin de surprize care încă nu au fost total dezvăluite, dar urmează mult mai multe informații în legătură cu acest subiect în următoarea perioadă. Până în acest moment știm doar că schimbările ce au fost deja comunicate sunt unele uriașe pentru joc, utilitățile arătând în felul următor:

Pe lângă asta și hărțile dispun de o îmbunătățire radicală, acestea fiind mai colorate și mult mai bine optimizate așa cum spun cei de la VALVE, iar câteva dintre panoramele acestora sunt deja confirmate într-un video oficial transmis de către aceștia.

Totuși, lăsând la o parte îmbunătățirea graficilor și a tick rate-ului ce va fi by default la 128 și pe serverele oficiale, întrebarea ce stă pe buzele tuturor este ce se va întâmpla cu inventarele din jocul precedent, iar acest lucru a fost foarte rapid clarificat de către developeri, skin-urile vor rămâne la schimbarea engine-ului și vor chiar puse într-o lumina nouă și implementată.

Când ne vom putea juca pe Source 2

Momentan noul joc este într-o perioada de testare intensivă, chiar și după anunțul oficial, iar acesta va fi pus la dispoziția fiecărui jucător doritor, cel mai probabil undeva la începutul verii, în funcție de cum va decurge și acest Closed Beta, dar și de planurile deja făcut de către VALVE.

image 7

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI