Werty

VALVE lansează CS2

VALVE lansează CS2

Acum aproape jumătate de an, cei de la VALVE au anunțat faptul că CS2 este aproape, lansând un Closed Beta pentru mult așteptatul joc. Pe parcursul acestei perioade, toți fanii aveau atenția direcționată asupra acestui aspect și părerile erau împărțite în legătură cu lansarea definitivă a Source 2. Unii spuneau că este momentul ca jocul să se schimbe, iar alții credeau că este prea devreme și că jocul nu este încă pregătit pentru release.

Lansarea oficială a jocului

Pe măsură ce timpul trecea, pulsul fiecărui jucător implicat în Counter-Strike creștea, deoarece prin toate update-urile părea că CS2-ul este din ce în ce mai aproape. Valurile imense de Beta Access și Update-urile constante au fost detaliile cele mai importante în acest joc, iar ieri, în jurul orei 22:25 a apărut cel mai important leak pentru acest update.

La aproximativ o oră de la închiderea serverelor de CS:GOVALVE rup tăcerea și suspansul, anunțând oficial CS2-ul și pornind nu doar o fericire imensă în rândul jucătorilor, ci și o parte sentimentală, deoarece toată lumea a realizat că nu vom mai juca CS:GO după 11 ani de zile.

Ce este nou în CS2

În mare parte știm deja update-urile hărților, meniurilor și a armelor, așadar nu sunt noutăți pe această parte care este deja destul de bine închegată. În schimb, mai mulți jucători au raportat faptul că au apărut schimbări vizibile la gameplay, fiind, bineînțeles, comparate cu felul în care rula CS2-ul în Closed Beta. La nivelul jucătorilor profesioniști sunt atât jucători fericiți cu ceea ce au primit, cât și jucători care consideră în continuare că jocul nu este pregătit pentru Esports.

De asemenea, platformele noastre preferate, printre care și FACEIT și ESL, s-au pregătit deja pentru acest update și sunt chiar mai avansați decât credeam, deja rulând CS2 la nivel de PUG-uri și oferind posibilitatea de a juca în continuare pe acestea platforme, deși mulți credeau că lansarea noului joc le va omorî.

image 45

Ce se va întâmpla în Esports

Alt aspect foarte important este și ce se va întâmplă în continuare cu echipele care, cel mai probabil, nu sunt pregătite să facă schimbarea la CS2 instant. Cei de la HLTV au lansat o statistică în care au arătat care sunt echipele de Tier 1 care se antrenează deja pe CS2, iar acestea sunt doar 4.

Există totuși o rezolvare pentru această problemă, iar cel mai probabil toate concursurile care sunt acum în desfășurare sau urmează să înceapă în aceste zile vor prelua modelul celor de la ESL Pro League și vor termina totul pe CS:GO. Este clar că e nevoie de o pauză pentru a se face un switch complet pe CS2, iar primul concurs pe noul joc va fi probabil unul dintre următoarele:

image 46

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI