Werty

Valve înlocuiește AWP Doodle Lore cu AWP Duality

Valve înlocuiește AWP Doodle Lore cu AWP Duality

Counter-Strike: Global Offensive este un joc de tip shooter multiplayer first-person lansat în 2012 și dezvoltat de Valve și Hidden Path Entertainment, fiind al patrulea joc din seria Counter-Strike. 

Fiind o perioadă trecută de 200 de zile fără nimic nou în CS:GO, cutia Revolution aduce terminarea unui interval secetos pentru cei de la Valve, Recoil Case creionând începutul celor peste 200 de zile. Noul set de skin-uri include două “flashy reds” pentru AK-47 și M4A4, cu mai multe opțiuni atrăgătoare mai jos, la nivelurile de raritate, un AWP schimbat recent și multe alte set-uri.

Artă furată

La scurt timp după integrarea noii cutii au început discuții cu privire la un set considerat copiat și postat de către altă persoană decât proprietarul. YouTuber-ul și designer-ul popular Vexx a creat desenul folosit de către Jimmba pentru AWP-ul Doodle Lore în urmă cu ceva timp, artistul Danidem fiind cel care a descoperit această fraudă. În urma celei mai recente actualizări, Valve a înlocuit AWP Doodle Lore cu un alt aspect – AWP Duality. Deși actualizarea oficială a blog-ului nu a oferit motivul exact al acestei schimbări, au existat deja rapoarte de plângeri DMCA și încălcare a drepturilor de autor pentru AWP Doodle Lore înainte de actualizare.

AWP Doodle Lore scos din uzanță

Există unele discrepanțe în intervalul de uzură maximă pentru Doodle Lore și Duality. În timp ce Doodle Lore a avut un interval de uzură între 0 și 0,80, intervalul de uzură al Duality este limitat la 0,70. Acest lucru prezintă o problemă pentru utilizatorii CS:GO care au avut un interval de uzură Doodle Lore între 0,70 și 0,80, deoarece nu s-ar mapa corect la AWP Duality. Cu toate acestea, Valve este conștient de această problemă și ne putem aștepta la o remediere scurtă în curând.

FpErxlhXwAAFX g 1

RobertoIonut06

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI