Werty

Twixiee se califică în Female Bay Cup

Twixiee se califică în Female Bay Cup

În ultimul timp, în România, partea feminină a scenei de CS:GO a avut parte de o creștere semnificativă, iar mai multe rezultate pentru fetele noastre au apărut în diferite părți ale lumii. Spre exemplu, țara noastră a avut o reprezentantă bună la Campionatul Mondial de la Iași, iar două românce din acea echipă sunt calificate în ESL Impact League Europe. De curând a mai apărut o performanță făcută de către o româncă, mai exact de Twixiee, o jucătoare care se află de mult în această scenă și a reușit o calificare pentru un LAN în Hamburg.

Ce este Female Bay Cup

Foarte multe lucruri despre acest concurs nu sunt încă cunoscute, deoarece se află la doar prima ediție, dar cert este faptul că sunt 4 serii de calificări care vor trimite câte o echipă fiecare în Hamburg pentru un LAN unde se pot câștigă până la 2.500$ în prize-pool.

image 35

Twixiee a reușit să se califice încă din primul Open Qualifier, alături de mai multe jucătoare din diferite țări europene, fiind practic un mix făcut, probabil, doar pentru acest turneu, dar care a arătat rezultate. De asemenea, în această echipa se află și fostul Coach al fetelor de la Copenhagen Flames, așadar este o formație cu un potențial destul de mare.

Mouse4aimers 🇪🇺

  • Anastasia-Raluca “twixiee” Munteanu 🇷🇴
  • Magdalena “Hikomi” Demska 🇵🇱
  • Anne “Lowlita” Starke 🇩🇪
  • Mileyslifee” 🇨🇿
  • gabaa” 🇵🇱
  • Pierre “Rookie” Haladjian 🇱🇧

Open Qualifier 1

Pentru a obține calificarea pentru care aveau de luptat, fetele de la mouse4aimers 🇪🇺 au trebuit să câștige un număr de 3 meciuri. Din fericire, fetele s-au descurcat fără probleme și au reușit să se impună în fiecare fază a calificării pentru a își obține biletele de avion în Hamburg. Rezultatele acestora au arătat astfel:

EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Mouse4aimers 🇪🇺 vs CITYBOYZ 🇫🇮QuarterfinalsMirage1612Mouse4aimers 🇪🇺
Mouse4aimers 🇪🇺 vs n01dea 🇪🇺SemifinalsMirage1614Mouse4aimers 🇪🇺
Mouse4aimers 🇪🇺 vs ItsCrazyItsParty 🇸🇪Grand FinalMirage16-8Mouse4aimers 🇪🇺

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI