Werty

THUMBNAIL NexusKTRL XtremeDominators Calificare EBL 2023

Turneu de promovare EBL: Nexus KTRL și XtremeDominators se califică pentru ediția 2023 a competiției EBL

EBL 2021

Turneu de promovare EBL: Nexus KTRL și XtremeDominators se califică pentru ediția 2023 a competiției EBL


d
232

Turneu de pomovare Esports Balkan League

Ambele echipe cu jucători români s-au calificat în EBL 2023, fiind incluse atât în Spring Split cât și în Summer Split. De asemenea, echipa XtremeDominators, unde joacă cei trei români, Mihai “Ancu” Cristian Toader pe Top lane, Alin “Sin” Valentin Sin pe Mid lane și Alexandrescu “Lelouch” Cristian ca și AD-Carry, este un mix, deci momentan nu au o organizație care să îi sprijine.

Cum au decurs meciurile din turneul de promovare

Semifinale Lower Bracket

Nexus KTRL vs Immaculate Gaming

Organizația română a trecut cu greu de mix-ul balcanic al celor de la Immaculat Gaming. Primele 4 jocuri s-au desfășurat aproape identic. Ambele echipe au avut Early Game-uri echilibrate, însă după minutul 20 o echipă o domină pe cealaltă, iar Nexus KTRL și Immaculate Gaming își împart câte 2 victorii de cap.

Game 5

În al 5-lea joc, cei de la Immaculate Gaming au dominat în Early Game, având 6k gold avantaj. Totul s-a schimbat în minutul 23, când Nexus KTRL fac 2 kill-uri și obțin Baronul, revenind astfel în meci. După mai multe teamfight-uri câștigate clar de Nexus KTRL, aceștia pun capăt partidei în 32 de minute și se califică în finala Upper Bracket.

Nexus KTRL win pic EBL Promotion 2022

Finala Upper Bracket

Nexus KTRL vs XtremeDominators

Derby-ul românesc a avut loc în meciul de calificare din Upper Bracket.

Primul meci a fost dominat de Nexus KTRL, câștigând jocul în 26 de minute.

Următoarele 2 partide au mers în favoarea echipei XtremeDominators.

Nexus KTRL egalează la 2 în jocul cu numărul 4, iar meciul se va decide în partida a 5-a.

Game 5

Ultimul meci a început bine pentru Nexus KTRL. Dar XtremeDominators reușesc să revină în meci în minutul 24, făcând 3 kill-uri și un dragon. 4 minute mai târziu, aceștia fac Baronul. Nexus KTRL pare să fie pierdut meciul printre degete. În minutul 34, Nexus KTRL încearcă să facă Baronul, dar XtremeDominators îi spulberă în teamfight grație performanței lui Sin pe Katarina. Mix-ul cu 3 români de la XtremeDominators reușesc marea surpriză și se califică în sezonul 2023 de EBL.

xtremedominators win

Finala Lower Bracket

Nexus KTRL vs Immaculate Gaming

Nexus KTRL erau marii favoriți ai acestui turneu de calificare, iar faptul că au ajuns în Lower Bracket pune un semn de întrebare organizației româneși.

Primul meci a fost dominat clar de Immaculate Gaming, iar Nexus KTRL pierd meciul în 29 de minute.

Game 2

Jocul al 2-lea a început la fel de prost ca și primul pentru românii de la Nexus KTRL. După doar 16 minute, Immaculate Gaming au un avantaj uriaș de 7k gold, având 13 kill-uri în favoarea lor, în timp ce Nexus KTRL doar unul singur. Totul părea să meargă prost pentru Nexus KTRL, iar sezonul 2023 de EBL părea să se petreacă fără vreo organizație românească.

Însă Darius Eduard “Yakkey” Bistrian, AD-Carry-ul de la Nexus KTRL, avea alte planuri. Acesta face 2 kill-uri în Bot lane în minutul 16, iar 5 minute mai târziu face 3 kill-uri în apropierea Baronului. Nexus KTRL reintră în joc și își pot face speranțe pentru victorie. În minutul 22, are loc un teamfight important la Baron, unde Yakkey nu are milă de adversari și îi anihilează cu damage-ul dat de campionul său, Kai’ Sa. În minutul 26, Nexus KTRL se află în baza inamică, lucru de neimaginat în urmă cu 10 minute, câștigând ultimul teamfight decisiv, învingându-i pe Immaculate Gaming în 26 de minute.

După înfrângerea suferită în partida a 2-a, cei de la Immaculate Gaming nu au mai avut acelaș joc. Nexus KTRL îi domină fără drept de apel pe aceștia, și câștigă lejer meciurile 3 și 4 în 27, respectiv 24 de minute, asigurându-și astfel prezența în ediția 2023 din EBL.

Nexus KTRL win pic EBL Promotion 2022 1

Rezultatele turneului de promovare EBL

final Bracket EBL Promotion 2022

Sursa : lol fandom, Fortuna Esports

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI