Werty

THUMBNAIL EBL Promotion 2022 1

Turneu de promovare EBL: Nexus KTRL și XtremeDominators luptă pentru promovare

EBL 2021

Turneu de promovare EBL: Nexus KTRL și XtremeDominators luptă pentru promovare


d
232

Turneu de pomovare Esports Balkan League

Datorită punctelor acumulate, Nexus KTRL termină anul 2022 pe locul 7. Ultimele 2 echipe clasate în EBL din punctul de vedere al punctelor acumulate în Spring Split și Summer Split trebuie să joacă în turneul de promovare pentru a se califica în sezonul 2023 de EBL.

Clasament puncte EBL 2022

Bracket turneu

Bracket EBL Promotion 2022

Nexus KTRL îi vor înfrunta pe Immaculate Gaming într-un Best of 5 în semifinalele Upper Bracket. Adversarii românilor sunt o echipă venită din calificări. Dacă Nexus KTRL pierd, aceștia vor fi trimiși în finala Lower Bracket.

De cealaltă parte, echipa care a terminat pe locul 8 în EBL la numărul de puncte, Split Raiders, au fost descalificați din turneul de promovare. Aceștia trebuiau să își păstreze toți jucătorii din Summer Split, dar Split Raiders nu au reușit acest lucru. Așadar, echipa XtremeDominators, echipa unde joacă românii Mihai “Ancu” Cristian Toader pe Top lane, Alin “Sin” Valentin Sin pe Mid lane și Alexandrescu “Lelouch” Cristian ca și AD-Carry, au câștigat la masa verde meciul contra Split Raiders, fiind trimiși direct în meciul Best of 5 de calificare pentru sezonul 2023 de EBL.

Nexus KTRL vs Immaculate Gaming se joacă pe 23 septembrie.

Cele 2 meciuri de calificare, finalele Upper Bracket și Lower Bracket se joacă pe 26, respectiv 27 septembrie. Toate meciurile sunt în format Best of 5.

Toate meciurile pot fi urmărite pe canalul celor de la Fortuna Esports de YouTube.

Sursa : lol fandom, Fortuna Esports

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI