Werty

TSM debutează în European Pro League Season 13

TSM debutează în European Pro League Season 13

A trecut deja aproape prima lună a anului 2024 și noi nu am apucat să îi urmărim prea mult pe cei de la TSM 🇺🇸, echipa lui MoDo. În afară unor scurte aventuri în Open Qualifier-ele pentru RMR formația internațională nu a avut parte de prea multă activitate. Acest lucru pare a se schimba acum, deoarece TSM 🇺🇸 au primit primul invite al anului în EPL Season 13.

image 48

Este de menționat faptul că nu doar TSM 🇺🇸 sunt invitați pentru a purta steagul României în acest concurs, deoarece pe lista invitatelor se află și cei de la BLEED 🇪🇺, noua echipă a lui LauNX. La fel că în cazul lui MoDolauNX nu a apărut foarte mult în acest sezon în lumina reflectoarelor, fiind tot primul invite al anului 2024 pentru noua formație.

image 49

Din fericire, cele două echipe au fost plasate în grupe diferite, asigurând astfel șanse mai mari de calificare pentru fiecare. Cei de la TSM 🇺🇸 au fost în grupa A, poate una dintre cele mai grele, bazată pe nume mari. Evident, MoDo și colegii săi beneficiază și ei de un nume răsunător, astfel echipa ar trebui să se descurce indiferent de adversare.

image 50

De partea cealaltă, BLEED 🇪🇺 se plasează într-o grupă cu mai multe nume de la Tier 2, dar, teoretic, nimic care să îi sperie pe jucătorii internaționali.

image 51

Ieri, 23 ianuarie, cei de la TSM 🇺🇸 au jucat primul lor meci în acest concurs, întâlnindu-i pe cei de la GODSENT 🇸🇪. Echipa din Suedia este, probabil, favorita la locul 1 în această grupă, făcând astfel duelul dintre ei și echipa lui MoDo unul foarte greu, dar și interesant. Cei de la TSM 🇺🇸 au reușit să câștige prima hartă, dar, din păcate, următoarele două hărți au mers în direcția celor de la GODSENT 🇸🇪, astfel învingându-i pe TSM 🇺🇸.

TSM 🇺🇸

  • Mădălin-Andrei ‘MoDo’ Mirea 🇷🇴
  • Simon ‘KWERTZZ’ Horák
  • Valdemar ‘⁠valde⁠’ Bjørn Vangså 🇩🇰
  • Joel ‘⁠joel⁠’ Holmlund
  • Timofey ‘interz’ Yakushin 🇷🇺
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
TSM 🇺🇸 vs GODSENT 🇸🇪
TSM 🇺🇸 vs GODSENT 🇸🇪
TSM 🇺🇸 vs GODSENT 🇸🇪
Group Stage
Opening Match
Inferno
Ancient
Mirage
134
1416
613
TSM 🇺🇸
GODSENT 🇸🇪
GODSENT 🇸🇪

După înfrângerea suferită în fața celor de la GODSENT 🇸🇪, TSM 🇺🇸 au fost trimiși într-o situație tensionată, fiind nevoiți să câștige următoarele două meciuri pentru a nu fi eliminați din concurs. Nu știm exact când se va desfășura următorul meci, dar este clar că echipa lui MoDo îi va întâlni pe MOUZ NXT 🇪🇺, echipa înfrântă în celălalt meci al grupei A. La ora actuală MOUZ NXT 🇪🇺 se află cu 8 poziții sub TSM 🇺🇸 în clasamentul internațional, mai exact pe locul 89, astfel fiind un meci deschis și relativ accesibil pentru ambele echipe.

image 52

De partea cealaltă, cei de la BLEED 🇪🇺 își știu deja prima adversară din faza grupelor. LauNX și colegii săi se vor lupta mâine, 25 ianuarie, cu cei de la Into the Breach 🇪🇺. Bazat pe RankingsInto the Breach 🇪🇺 sunt cea mai bună echipă din grupa C, dar acest lucru nu ar trebui să îi sperie pe BLEED 🇪🇺, deoarece formația lor este una foarte puternică, iar aceștia nu au avut încă șanse de afirmare. Meciul va fi live de la ora 11:00 a României.

image 53

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI