Werty

Trei jucători români sunt pregătiţi de IEM Cologne 2023

Trei jucători români sunt pregătiţi de IEM Cologne 2023

Este momentul ca al doilea turneu al celor două noi line-up-uri de la Tier 1 să înceapă, mai exact IEM Cologne 2023. Pregătirile mai durează foarte puțin, iar mâine, 26 iulie, în GermaniaIntel Extreme Masters începe, cu iM și Regali integraliști la acest turneu. Diferența dintre cei doi jucători români este că OG Esports 🇪🇺, echipa lui Regali va juca în Play-In, în încercarea de a obține unul dintre cele 8 locuri către Main Event, in timp ce iM și NAVI 🇺🇦 se află deja acolo, datorită clasamentului ESL.

Să nu uităm faptul că avem și un al treilea jucător român în acest concurs, mai exact pe Volt, noul player al celor de la GamerLegion 🇩🇪, echipă care după Major-ul de vis făcut în primăvară, și-a obținut locul direct în Main Event, fiind foarte bine clasată în Ranking-ul celor de la ESL.

image 43

Play-In

Inițial cei de la OG Esports 🇪🇺 trebuiau să lipsească din acest turneu, dar din cauza unor probleme cu pașapoartele, cei de la ForZe 🇷🇺 nu au putut face deplasarea în Cologne, iar următoarea echipă din clasamentul ESL era chiar OG Esports 🇪🇺. Astfel, echipa lui Regali a putut participa și ea în Play-In, cu o șansă considerabilă de a avansa în Main Event, acolo unde conaționalii săi îl așteaptă pe jucătorul român.

OG Esports 🇪🇺 urmează să debuteze chiar mâine, 26 iulie, împotriva echipei din Polonia, 9INE 🇵🇱. Meciul se va juca de la ora 16:45, iar câștigătoarea va merge în meciul decisiv unde îi vor întâlnii pe câștigătorii dintre Fnatic 🇪🇺 și Complexity 🇺🇸.

image 44

Pentru echipa lui Regali nu este un Bracket chiar atât de greu, deși sunt ultima clasată din tot turneul. Cele două posibile meciuri pe care le vor avea de jucat sunt, de departe, cele mai ușoare pe care le puteau avea, așadar este scenariul perfect pentru o calificare a celor de la OG Esports 🇪🇺.

Main Event

Momentan nu sunt foarte multe de spus despre această fază a turneului, deoarece fiecare echipă este așezată într-o poziție unde își așteaptă o adversară ce urmează să se califice din Play-In. Singurele detalii pe care le avem sunt că GamerLegion 🇩🇪 și NAVI 🇺🇦 sunt plasate în grupe diferite, echipa lui iM aflându-se în grupa B lângă Vitality 🇪🇺, FaZe 🇪🇺 și G2 🇪🇺, iar echipa lui volt în grupa A cot la cot cu HeroicCloud9 🇪🇺 și ENCE 🇪🇺.

image 45
image 46

Pentru următoarele 3 zile, echipele de top ce sunt în acest moment în grupe vor avea de așteptat noi adversare din Play-In. La o primă vedere, e clar că va fi foarte greu pentru ambele echipe ale jucătorilor români să se califice, deoarece adversarele sunt deja mult mai bine închegate, în timp ce GamerLegion 🇩🇪 și NAVI 🇺🇦 au trecut prin schimbări categorice recent. Line-up-urile celor două echipe vor arăta astfel:

Natus Vincere 🇺🇦

  • Oleksandr “S1mple” Kostyliev 🇺🇦
  • Aleksi “Aleksib” Virolainen 🇫🇮
  • Mihai “iM” Ivan 🇷🇴
  • Valeriy “b1t” Vakhovskiy 🇺🇦
  • Justinas “jL” Lekavicius 🇱🇹

GamerLegion 🇩🇪

  • Sebastian ‘Volt’ Malos 🇷🇴
  • Isak ‘isak’ Fahlén 🇸🇪
  • Frederik ‘acoR’ Gyldstrand 🇩🇰
  • Nicolas ‘Keoz’ Dgus 🇧🇪
  • Sanzhar ‘neaLaN’ Iskhakov 🇰🇿

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI