Werty

international

The International 10 Dota 2 Championship la Bucuresti

The International 10 Dota 2 Championship la Bucuresti


In perioada 7-17 Octombrie a avut loc cel mai mare turneu international de Dota 2 din lume, The International. Acest eveniment s-a tinut in capitala Romaniei, in Bucuresti, pe Arena Nationala. Totusi, din cauza restrictiilor pe care le impun autoritatile romane impotriva pandemiei, turneul s-a tinut fara spectatori. Valve, de asemenea, a cerut aceasta restrictie.

ArenaNationalaTI

The International este cunoscut in toata lumea pentru premiul financiar urias pe care il ofera tuturor echipelor, care este cel mai mare dintre toate turneele din esports. In acest an, castigurile totale se ridica la suma de 40,018,195 de dolari.


Acestea au fost rezultatele turneului :

Screenshot 273

Echipa Team Spirit din Rusia (CIS) a castigat turneul The International impotriva chinezilor de la PSG LGD dupa o finala plina de actiune, care s-a jucat pana la ultimul meci din acest Best of 5.

TeamSpiritDota2

Singurul roman care a participat la acest turneu a fost Andrei-Vlad ‘Mangusu’ Sateanu, antrenorul sud-americanilor de la SG esports, care a terminat pe ultimele 2 locuri. Din pacate, faimosul jucator roman de Dota 2, Aliwi ‘w33’ Omar, nu a reusit sa se califice la acest turneu cu echipa sa, Nigma Galaxy. Amintim ca w33 a fost vicecampion la The International de 2 ori in cariera sa de jucator profesionist, prima oara in 2015 cu Digital Chaos si a doua data in 2019 cu Team Liquid.

Sursa : Dota 2 Liquidpedia

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI