Werty

Team Falcons se despart oficial de 4 jucători

Team Falcons se despart oficial de 4 jucători

Team Falcons 🇸🇦 își continuă procesul de maturizare că organizație și schimbările de line-up încep să apară din ce în ce mai rapid. În urma anunțului oficial al lui Zonic la echipa din Arabia Saudită părea că aceștia vor mai aștepta până la off-season pentru a face schimbări. Se pare că toată lumea s-a înșelat, iar Lars Robl și Zonic sunt puși pe treaba încă de la început.

Au trecut doar 4 zile de la anunțul oficial al lui Zonic și aproape 2 luni de când schimbările celor de la Team Falcons 🇸🇦 sunt preconizate de către sursele importante din Counter-Strike. Un lucru foarte interesant este asocierea echipei Saudite cu nume precum NikoM0nesyTwistzz și alte nume constant influente din scena de Tier 1.

image 3

Cine a plecat de la Team Falcons

Așa cum era de așteptat, Zonic intenționează să schimbe mare parte din echipă pentru a o putea transforma într-una de Tier 1 care să se poată lupta pentru TOP. Din păcate, pista lansată de redacția noastră în legătură cu menținerea lui lauNX în echipă nu a fost asemănătoare cu gândurile lui Zonic. Așadar, astăzi, 5 noiembrie, Team Falcons 🇸🇦 au anunțat despărțirea de NBKmhLbodyy și românul nostru, lauNX.

Din punct de vedere obiectiv, decizia celor de la Falcons 🇸🇦 este cea mai logică, deoarece BOROS, singurul jucător păstrat de Zonic, este cel mai bine cotat pe HLTV și a demonstrat cele mai multe de când a apărut în scena de Tier 1 alături de Monte 🇺🇦. În urma aducerii a altor 4 jucători, Team Falcons 🇸🇦 o vor lua de la început cu Ranking-ul lor și vor fi nevoiți să plece de jos.

image 4

Pe cine vor aduce Team Falcons

Așa cum bugetul este nelimitat pentru saudiți, ne putem da seama că în spatele cortinelor se aruncă deja niște sume importante, iar pe piața de transferuri Falcons 🇸🇦 sunt printre cele mai răsunătoare nume. Avem de aproape o săptămână informația că Magisk ar fi semnat deja o înțelegere cu fosta echipă a lui lauNX, fiind unul dintre jucătorii de care Zonic nu s-a putut despărți încă din zilele bune ale organizației Astralis 🇩🇰.

image 5

Având în vedere că Magisk s-a despărțit deja oficial de fosta sa organizație, se pare că prima mișcare a celor de la Falcons 🇸🇦 va deveni realitate. În ultimele zile am mai auzit câteva teorii precum Niko care ar fi la un pas de a se alătură echipei din Arabia Saudită, iar aceasta ar putea fi cea mai mare lovitură de piață din ultimul timp, cel puțin până la mutarea lui S1mple la o nouă echipa.

image 6

Falcons 🇸🇦 nu s-au oprit aici și au mai țintit către un jucător care a contribuit la succesul unei echipe mari din ultimii ani. Jucătorul despre care vorbim este chiar Snappi, IGL-ul finlandez al celor de la ENCE 🇫🇮. Echipa sa nu părea să fie foarte dornică de a schimba, mai ales pentru că îi știm pe ENCE 🇫🇮 destul de concentrați pe performanță și nu pe modificări, dar se pare că Falcons 🇸🇦 au fost îndeajuns de convingători. Se spune că cele două părți au ajuns la o înțelegere, iar Snappi a avut deja discuții cu echipa din Arabia Saudită, iar proiectul ii surâde. Momentan nu avem mai multe informații despre aceste două transferuri uriașe, dar ce știm este că line-up-ul celor de la Falcons 🇸🇦, conform leak-urilor, ar arăta astfel în acest moment:

  • Mohammad “BOROS” Malhas
  • Emil “Magisk” Reif
  • Nikola “NiKo” Kovač
  • Marco “Snappi” Pfeiffer
  • ?

Ce se va întâmpla cu lauNX

Momentan, tânărul nostru român se află pe banca de rezerve a celor de la Team Falcons 🇸🇦, fiind lăsat să își exploreze opțiunile în lumea Counter-Strike-ului. Deși nu se află în cea mai bună formă, toată lumea atentă la scenă de Esports ar trebui să știe că lauNX este un jucător de viitor cu un potențial care ar putea fi valorificat destul de ușor, așa cum a fost demonstrat și în trecut. În acest moment, lauNX are un Rating de 1.08 pe HLTV, aflându-se într-o ușoară creștere față de lunile trecute.

image 7

lauNX are în continuare 18 ani, așadar este un jucător care are o carieră lungă în față, iar acest lucru ar putea atrage mai multe organizații. De asemenea, se anunță un val imens de schimbări în scena de Tier 1, luând în calcul doar ce s-a întâmplat până acum, iar off-season-ul nici măcar nu a venit. Din toate mutările care se vor întâmpla este aproape imposibil că românul nostru să nu își găsească o nouă casă și să pornească din nou alături de noi coechipieri.

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI