Werty

Sxe părăsește echipa KTRL

Sxe părăsește echipa KTRL

Sxe părăsește echipa KTRL. Sxe este cu siguranță cel mai longeviv jucător al celor de la KTRL, acesta menținându-se printre toate schimbările de line-up aduse de aceștia timp de 1 an și o lună, timp în care, bineînțeles, acesta a strâns rezultate atât bune, cât și rele alături de organizația din Cluj și a fost o piesă importantă în dezvoltarea acesteia. Plecarea lui Sxe a venit într-un mod ciudat, acesta făcând cunoscută decizia în seara de 29 noiembrie, printr-un tweet pe contul său, ulterior pe 31 venind și anunțul din partea echipei.


26 octombrie 2021 este data în care venirea lui Cristian “Sxe” Nita în organizația din Cluj a fost făcută oficial, iar acesta a fost văzut drept o emblemă a echipei pentru ceva timp, fiind cel mai longeviv membru și ultimul român rămas după tranziția la un line-up internațional făcută de către KTRL. După această despărțire, echipa cu core bosnian revine la căutarea pentru un om care să completeze formația lor de joc, astfel line-up-ul actual arată astfel:

KTRL ??

  • Nemanja ‘sarenii’ Šarenac ??
  • Dejan ‘Katalic’ Koprivica ??
  • Miloš ‘dEE’ Marčeta ??
  • Tim ‘susp’ Ångström ??

Parcursul lui Sxe alături de KTRL

Performanțele și rezultatele lui Sxe alături de KTRL nu sunt chiar ușor de numărat, acesta trecând atât prin evenimente online, cât și prin LAN-uri împreună cu fosta sa echipă, poate câteva dintre cele mai marcante momente pentru acesta fiind calificarea la A1 Adria League Season 10 LAN Finals, SuperBattles 2022 LAN, Jaxi League Season 1 si multe altele. În tot acest timp jucătorul român a jucat 47 de hărți pe HLTV alături de echipa sa, din care a strâns un rating total de 0.92.

Sxe paraseste echipa KTRL-2

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI