Werty

324Y

suxeN s-au calificat in ESEA Main

SUXEN

suxeN s-au calificat in ESEA Main


Echipa suxeN reuseste calificarea in divizia Main

SuxeN au castigat deja 2 meciuri in playoff-ul ESEA Intermediate, asigurandu-si calificarea in urmatoarea divizie valorica, Main. Palash & co. au reusit o performanta impresionanta prin aceasta calificare, tinand cont ca ei au inceput din cadrul ligii Open, sezonul trecut.

Sezonul 38 – primul sezon pentru suxeN in ESEA

Echipa SuxeN s-a format la inceputul anului, cand au participat in cadrul REL 3. Prima oara a fost o echipa alcatuita majoritar din streameri, roster-ul fiind: jaxi, Cox, Palash, Romanu si safjkade. In sezonul 38 de ESEA Open, care a inceput la finalul lunii iuliei, lineup-ul echipei a suferit cateva schimbari fata de cel de la REL, doar Palash si Romanu ramanand in echipa. SuxeN au reusit 10 victorii si 4 infrangeri, calificandu-se in playoff. Acolo, au reusit sa castige 4 meciuri, ajungand pana in optimi, unde, din pacate, au pierdut. In urma acestui parcurs, suxeN au reusit sa se calificen in ESEA Intermediate.

Sezonul 39 – al doilea sezon pentru suxeN in ESEA

In sezonul 39, suxeN au jucat in ESEA Intermediate, avand ca scop calificarea in ESEA Main. Acestia si-au indeplinit scopul in urma cu 3 zile, cand au avut un forfeit win impotriva celor de la Wizard NO. In sezonul regulat suxeN au jucat foarte bine, terminand pe locul 11, datorita celor 11 victorii si doar 3 infrangeri. Meciurile jucate de suxeN in playoff au fost:

  • suxeN 2 – 0 HARD4HOURS
    • Vertigo: suxeN 16 – 1 HARD4HOURS
    • Inferno: suxeN 16 – 7 HARD4HOURS
  • suxeN 2 – 0 Wizard NO (forfeit win)

SuxeN nu si-au terminat drumul si vor incerca sa se califice poate chiar mai sus, in liga Advanced. Pentru a reusi acest lucru ei vor trebui sa mai castige inca 4 BO3-uri. Primul va avea loc pe 20 decembrie, de la orele 19:00 impotriva Kombo Alpejskie.

Redactor: @octav_manda

Octavian Manda

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI