Werty

steelseries arctiv nova

SteelSeries lansează cea mai nouă pereche de căști & 100 de profile audio la pachet

SteelSeries nu se dezic de lansările din 2024 și atacă piața cu cel mai nou model de căști de gaming – Arctis Nova 5. Faza e că aceste căști vin all-inclusive (da, da!), cu propria aplicație companion și peste 100 de preset-uri audio.

SteelSeries, lider în industria echipamentelor de gaming, lansează cel mai recent membru al seriei premiate Arctis Nova: Arctis Nova 5. Această lansare urmărește trei obiective majore: îmbunătățirea experienței audio pentru jocurile pe Xbox și PlayStation, oferirea de căști wireless premium la prețuri accesibile și crearea unei experiențe de joc mai lungi și mai plăcute pentru gameri. La prețul de $129.99, Arctis Nova 5 și aplicația Nova 5 Companion sunt gata să revoluționeze lumea jocurilor.

Ehtisham Rabbani, CEO SteelSeries, a declarat: „Inovația este esențială pentru noi, iar lansarea Arctis Nova 5 și a aplicației Companion, cu peste 100 de preset-uri audio, schimbă regulile jocului și oferă utilizatorilor un avantaj audio semnificativ.”

arctis nova 5 wl black iso 1x

Ce face Arctis Nova 5 sa fie speciale?

Aplicația Nova 5 Companion

Aplicația revoluționară le oferă gamerilor acces la peste 100 de preset-uri audio, dezvoltate meticulos pentru fiecare joc de către ingineri audio, jucători profesioniști de esports și dezvoltatori de jocuri. Poți schimba preset-urile audio în timp real, fără să părăsești jocul, având astfel un avantaj competitiv distinct. Ascultă ce alții nu pot, cu profile audio precise pentru jocuri de top precum Fortnite, Apex Legends și Minecraft.

arctis nova 5p wl black lifestyle noisy butters phone

Drivere Magnetice Neodymium

Aceste drivere asigură un peisaj sonor ultra detaliat, cu sunete înalte clare, sunete medii precise și un bas adânc. Fabricate dintr-un metal rar, acestea oferă o experiență audio perfectă, indiferent de jocul sau piesa preferată.

Comutare Rapidă Wireless

Schimbă fără efort între conexiunea de mare viteză de 2.4GHz și Bluetooth 5.3 cu o simplă apăsare de buton. Poți primi apeluri și reveni rapid în joc fără întreruperi, păstrând EQ-urile Fortnite pe lățimea de bandă de 2.4GHz și profilurile media pentru audio Bluetooth.

Gaming pe Mai Multe Platforme

Un dongle compact USB-C permite schimbarea rapidă între Xbox, PlayStation, Switch, PC, Meta Quest și dispozitive mobile, oferindu-ți flexibilitatea de a te juca pe orice platformă dorești.

Microfon ClearCast 2.X

Cu dublă lățime de bandă și claritate superioară, acest microfon are un nou cip care suportă 32KHz/16Bit audio, asigurând comunicații clare și precise. Funcția de Noise Cancellation dezvoltată prin I.A. Sonar reduce zgomotul de fundal pentru apeluri mai clare. Designul unic integrează microfonul în cască atunci când nu este folosit, fiind perfect pentru a fi purtat în mers.

arctis nova 5p wl black lifestyle noisy butters closeup 1

60+ Ore de Gaming Wireless

Bateria oferă o autonomie de peste 60 de ore, suficientă pentru a juca 8 ore pe zi timp de o săptămână întreagă. Încărcarea rapidă USB-C oferă încă 6 ore de baterie în doar 15 minute.

Sonar Audio Software Suite

Primul EQ parametric pro-grade pentru gameri, Sonar permite ajustarea fiecărei frecvențe pentru o experiență audio personalizată și optimizată. Aceasta suită software este proiectată să încarce rapid orice căști de gaming și oferă multiple moduri de a controla microfonul, sunetul în jocuri și chat-ul echipei.

arctis nova 5p wl black lifestyle faze atl tyler and mc front jersey

Concluzie

Arctis Nova 5 este perfect echipat pentru orice platformă de gaming, oferind un sunet de înaltă calitate, o autonomie impresionantă și caracteristici avansate pentru a îmbunătăți experiența de joc. Fie că ești pe Xbox, PlayStation, Nintendo Switch sau PC, Arctis Nova 5 te ajută să auzi fiecare detaliu și să rămâi conectat.

Arctis Nova 5 Series sunt disponibile la SteelSeries.com și la magazine selectate din întreaga lume pentru următorul preț recomandat:

  • Arctis Nova 5/5X/5P Wireless – NA $129.99 | EMEA €139.99 | APAC $139.99
  • SteelSeries Sonar Audio Suite – Descarcă gratuit la: SteelSeries.com/gg/sonar

Werty

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI