Werty

Sprout rămâne fără jucători români în lineup

Sprout rămâne fără jucători români în lineup

În urmă cu mai bine de două săptămâni, cei de la Sprout 🇩🇪 au anunțat despărțirea de tânărul jucător român Laurențiu “lauNX” Țârlea care a ales să se transfere la Falcons 🇫🇷, în urmă unei scăderi de formă a echipei sale precedente. După plecarea lui Lau, era incert dacă Xellow va rămâne sau nu alături de cei de la Sprout 🇩🇪, întrucât mai mulți oameni de pe Twitter au început răspândirea unor zvonuri conform cărora echipa din Germania urmă să-l aducă pe W0nderful 🇺🇦.

Plecarea lui Xellow de la Sprout

Deși, atunci când Xellow a fost adus de către echipa neamță, avea o formă destul de bună, jucătorul român a părut a nu se integra așa de bine în această formație, neatingând rezultatele superbe pe care le-a avut de-a lungul timpului cu Nexus Gaming 🇷🇴 sau chiar cu Ecstatic 🇩🇰, în scurta să aventură cu echipa daneză. În cele 6 luni petrecute alături de Sprout 🇩🇪, Xellow a jucat un număr aproximativ de 124 de hărți pe HLTV din care a atins un Rating de 1.00, destul de jos pentru ceea ce eram obișnuiți să vedem de la Awper-ul nostru.

image 1

Cu toate că jucătorul nostru nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, a fost și destul de greu ca acest lucru să se întâmple, luând în calcul toate schimbările ce s-au făcut în echipa sa pe parcursul experienței alături de Sprout 🇩🇪. De multe ori jocul nu se învârtea în jurul său, deși avea rolul de Sniper al echipei, iar schimbarea foarte deasă a In-Game Leader-ului a afectat, cu siguranță, performanța individuală a acestuia. Plecarea lui Xellow a fost anunțată pe conturile de Social Media ale celor de la Sprout 🇩🇪 pe data de 4 iulie.

Acum, este incert care va fi următoarea destinație a lui Xellow, dar este clar că nu va începe sezonul fără o echipa. În doar 3 zile de când Sniper-ul român a rămas fără o echipă, s-au învârtit mai multe zvonuri în jurul numelui sau, printre care chiar și FNATIC 🇪🇺. Din păcate, acest leak a fost rapid înlăturat după ce echipa internațională și-a găsit doi noi jucători. Altă echipa de pe lista sa este chiar Nexus Gaming 🇷🇴, echipa alături de care a crescut și unde s-ar putea întoarce ca o legendă, deși are doar vârsta de 22 de ani.

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI