Werty

Sprout anunță o nouă schimbare în lineup, dar și în organizație

Sprout anunță o nouă schimbare în lineup, dar și în organizație

Imediat după paștele ortodox se pare că organizația din Germania anunță noi modificări în echipa lor, după rezultate nu atât de mulțumitoare la RMR. După începutul anului și schimbările aduse pe parcurs de echipa s-a văzut foarte clar că Sprout 🇩🇪 nu mai sunt ce au fost în anul 2022 și că noi schimbări trebuie să apară. Australianul AZR a fost IGL-ul adus de nemți în speranța de a reaprinde flacăra în echipa ce odată arată foarte mult potențial, dar din păcate acest lucru a fost în zadar, rezultatele de la RMR fiind dezamăgitoare.

image 7

După acest turneu, fanii celor de la Sprout 🇩🇪 așteptau un răspuns din partea organizației, dar nu o schimbare în line-up, pentru că ar fi fost deja prea repetitiv, iar echipa nu s-ar fi putut adapta așa cum trebuie, după schimbare IGL-ului de mai multe ori, dar și schimbarea AWPER-ului. Totuși nemții au decis să recurgă la o schimbare de line-up, așadar pe parcursul zile de 17 aprilie 2023 au anunțat despărțirea de AZR printr-o postare pe Twitter.

AZR este jucătorul ce nu va mai evolua alături de Sprout 🇩🇪, deși părăsește echipa după doar o luna de activitate. Momentan organizația nu a dat niciun nume care ar putea fi pe lista înlocuitorilor, dar a fost menționat faptul că aceștia doresc să facă de această dată o schimbare mai reușită decât cele de până acum, conform manager-ului echipei:

“În lumea în ritm rapid a sporturilor, a face apelul potrivit pentru schimbările de jucători poate fi o provocare. Adesea, am avut doar o perioadă scurtă de timp pentru a testa diferiți jucători și, în cele din urmă, să alegem un candidat. Cu puțin sau deloc timp, nu se va ști niciodată sigur dacă o decizie se potrivește până mai departe. Pur și simplu nu este posibil să anticipăm toate circumstanțele și aspectele care joacă în dinamica echipei.”

A doua schimbare a celor de la Sprout

Pe lângă schimbarea făcută în legătură cu AZR, în line-up-ul principal, se pare că cei de la Sprout doresc să între și ei în scenă mai tânăra a CSGO-ului, cu o academie. După succesul cu transferurile lui Staehr și LauNX, doi jucători tineri și cu potențial, Sprout 🇩🇪 anunță faptul că doresc să pornească și o academie. Acest proiect va fi unul pe termen lung, iar organizația are așteptări mari de la tinerii pe care îi vor aduce. Berry, coach-ul celor de la Sprout 🇩🇪, a avut și el câteva cuvinte de spus în legătură cu această schimbare:

“Sunt încântat să mă implic în viitorul nostru proiect al academiei de CS:GO. Văd această echipă nu ca o entitate separată, ci ca o a doua echipă care va aduce o mare valoare organizației noastre. Voi fi foarte implicat în acest proiect, servind nu numai ca observator îndepărtat, ci și ca un antrenor de susținere cu drepturi depline, pe cât de mult pot. Scopul nostru principal este să găsim jucătorii potriviți, care au talentul, priceperea și dedicarea pentru a concura la cele mai înalte niveluri.”

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI