Werty

Sprout Academy sunt invitați în United21 Season 6

Sprout Academy sunt invitați în United21 Season 6

Organizatorii turneului United21 par a avea o relație foarte bună cu jucătorii români, deoarece în fiecare sezon al acestei competiții steagul țării noastre a apărut, mai mult sau mai puțin, pe lista participantelor. În sezonul cu numărul 6 care urmează să înceapă chiar astăzi, 21 august, avem un singur jucător român prezent pe listele de invite-uri, acesta fiind Fnk alături de Sprout Academy 🇪🇺.

Group Stage

Sprout Academy 🇪🇺 au o grupă destul de interesantă, dar și puțin complicată, întrucât aceștia se vor duela cu ENCE Academy 🇫🇮, o echipă destul de bine alcătuită și puternică, 777 Esports 🇳🇴 care este, probabil, cea mai relevantă echipă din Norvegia la ora actuală și RoundsGG 🇫🇮, o echipă din Finlanda care nu ar trebui să pună prea multe probleme. Echipa lui Fnk ar putea obține unul dintre cele două locuri de calificare din grupa lor, având in vedere că echipele din grupa lor nu sunt într-o formă chiar atât de bun la ora actuală. Primul lor meci va fi chiar astăzi de la ora 15:00, împotriva celor de la RoundsGG 🇫🇮.

image 34

Forma celor de la Sprout Academy

Dacă am vorbit de formele echipelor cu care se vor duela cei de la Sprout Academy 🇪🇺, trebuie să vorbim și despre cum arată echipa lui Fnk în acest moment. Ultimul lor meci pe HLTV a fost acum exact două luni, așadar echipa nu are un Ranking pe platformă, dar în tot acest timp, Sprout Academy 🇪🇺 a participat în diferite competiții mai mici și cu echipe asemănătoare cu cele invitate în United21. În mare parte s-au descurcat destul de bine cam pe oriunde au jucat, așadar calificarea în Playoffs ar trebui să fie un obiectiv clar pentru echipa lui Fnk. Line-up-ul acestora arată astfel:

  • Mihai ‘fNk’ Costache 🇷🇴
  • Emil ‘sL1m3’ Stolz 🇩🇰
  • Sebastian ‘Tauson’ Lindelof 🇩🇰
  • Petar ‘zecco’ Živanović 🇷🇸
  • Filip ‘AxEcHo’ Czajka 🇵🇱

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI