Werty

Sprout Academy se califică în United21 Season 6 Playoffs

Sprout Academy se califică în United21 Season 6 Playoffs

După o perioada în care Sprout Academy 🇩🇪 nu s-au mai făcut la fel de auziți precum înainte, aceștia au fost invitați în United21 Season 6, o competiție în care au mai participat în sezoanele precedente. De fiecare dată echipa lui Fnk a pus rezultate bune pe masă în acest concurs și pare că o vor face și de această dată.

Group Stage

Deși nu erau cel mai mare nume din grupa lor, Sprout Academy 🇩🇪 au plecat ca favoriți din aceasta, doar datorită formei și a rezultatelor. Singura adversară care putea să le pună probleme era ENCE Academy 🇫🇮, dar, din fericire, duelul academiilor a fost câștigat de către Sprout Academy 🇩🇪 care au câștigat 2/2 meciuri jucate. Iată cum a arătat faza grupelor pentru Fnk și coechipierii săi:

  • Mihai ‘fNk’ Costache 🇷🇴
  • Emil ‘sL1m3’ Stolz 🇩🇰
  • Mason ‘Vacancy’ Haines UK
  • Filip ‘AJTT’ Dolenský CZ
  • Filip ‘AxEcHo’ Czajka 🇵🇱
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Sprout Academy 🇩🇪 vs RoundsGG 🇫🇮
Sprout Academy 🇩🇪 vs RoundsGG 🇫🇮
Opening MatchInferno
Ancient
169
1610
Sprout Academy 🇩🇪
Sprout Academy 🇩🇪
Sprout Academy 🇩🇪 vs ENCE Academy 🇫🇮
Sprout Academy 🇩🇪 vs ENCE Academy 🇫🇮
Winners MatchMirage
Inferno
167
19
17
Sprout Academy 🇩🇪
Sprout Academy 🇩🇪

Datorită acestor două victorii împotriva echipelor finlandeze, cei de la Sprout Academy 🇩🇪 au ocupat locul 1 în grupa lor, fiind și printre primele 4 echipe care s-au calificat mai departe în Playoffs.

image 49

Playoffs

Având în vedere că mai este câte un meci de jucat în fiecare grupă pentru a determina ce alte echipe vor mai ajunge în Playoffs, nu se știe cu cine vor juca Sprout Academy 🇩🇪 încă. Este, în schimb, clar că aceștia sunt cap de tabel în Playoffs, fiind calificați din grupa A și vor întâlni o echipa de pe locul 2 dintr-o altă grupă, ceea ce ar trebui să însemne un meci accesibil pentru Fnk și coechipierii săi.

image 50

De asemenea, în cazul unei înfrângeri suferite în Upper BracketSprout Academy 🇩🇪 vor avea oricând șansa de a își repara greșeala în Lower Bracket și nu vor fi eliminați direct după un lose.

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI