Werty

Sprout Academy se califică în United21 Season 6 Playoffs

Sprout Academy se califică în United21 Season 6 Playoffs

După o perioada în care Sprout Academy 🇩🇪 nu s-au mai făcut la fel de auziți precum înainte, aceștia au fost invitați în United21 Season 6, o competiție în care au mai participat în sezoanele precedente. De fiecare dată echipa lui Fnk a pus rezultate bune pe masă în acest concurs și pare că o vor face și de această dată.

Group Stage

Deși nu erau cel mai mare nume din grupa lor, Sprout Academy 🇩🇪 au plecat ca favoriți din aceasta, doar datorită formei și a rezultatelor. Singura adversară care putea să le pună probleme era ENCE Academy 🇫🇮, dar, din fericire, duelul academiilor a fost câștigat de către Sprout Academy 🇩🇪 care au câștigat 2/2 meciuri jucate. Iată cum a arătat faza grupelor pentru Fnk și coechipierii săi:

  • Mihai ‘fNk’ Costache 🇷🇴
  • Emil ‘sL1m3’ Stolz 🇩🇰
  • Mason ‘Vacancy’ Haines UK
  • Filip ‘AJTT’ Dolenský CZ
  • Filip ‘AxEcHo’ Czajka 🇵🇱
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Sprout Academy 🇩🇪 vs RoundsGG 🇫🇮
Sprout Academy 🇩🇪 vs RoundsGG 🇫🇮
Opening MatchInferno
Ancient
169
1610
Sprout Academy 🇩🇪
Sprout Academy 🇩🇪
Sprout Academy 🇩🇪 vs ENCE Academy 🇫🇮
Sprout Academy 🇩🇪 vs ENCE Academy 🇫🇮
Winners MatchMirage
Inferno
167
19
17
Sprout Academy 🇩🇪
Sprout Academy 🇩🇪

Datorită acestor două victorii împotriva echipelor finlandeze, cei de la Sprout Academy 🇩🇪 au ocupat locul 1 în grupa lor, fiind și printre primele 4 echipe care s-au calificat mai departe în Playoffs.

image 49

Playoffs

Având în vedere că mai este câte un meci de jucat în fiecare grupă pentru a determina ce alte echipe vor mai ajunge în Playoffs, nu se știe cu cine vor juca Sprout Academy 🇩🇪 încă. Este, în schimb, clar că aceștia sunt cap de tabel în Playoffs, fiind calificați din grupa A și vor întâlni o echipa de pe locul 2 dintr-o altă grupă, ceea ce ar trebui să însemne un meci accesibil pentru Fnk și coechipierii săi.

image 50

De asemenea, în cazul unei înfrângeri suferite în Upper BracketSprout Academy 🇩🇪 vor avea oricând șansa de a își repara greșeala în Lower Bracket și nu vor fi eliminați direct după un lose.

sudicsgo

COMPETITII
Momentan nu sunt competitii de afisat!
ULTIMELE STIRI
Sprout Academy se califică în United21 Season 6 Playoffs - Werty