Werty

smekkinvitatinfplc

smekk a fost invitat în FPL CSGO Challenger Europe

smekk a fost invitat în FPL CSGO Challenger Europe


d
232

Cristi ‘smekk-‘ Flutur ?? face parte din echipa OneTap Gaming ??. Împreună cu aceștia, jucătorul român a reușit să câștige câteva turnee în anul 2022, precum: Superbattles 2022, ROG Masters East EMEA 2022: Romania, SiGMA Esports Cup Dubai 2022, ROPL Stars Spring 2022 și Painkillers Cup Season 2.

XPwVKv1n86gIjAbX HXSJi

Invitația la FPL-C CS:GO Europe

În urma performanțelor sale, ‘smekk’ ?? a fost invitat în FPL CSGO Challenger Europe. FACEIT Pro League Challenger, adesea prescurtat la FPLC, este locul în care tinerii jucători de top CS:GO concurează pentru onoare, glorie și o parte din fondul lunar de premii de 20.000$. Circuitul FPL-C este realizat de ligile FPL, care este locul în care jucătorii de top ai scenei joacă într-un queue solo unul împotriva celuilalt. Sub ligile FPL puteți găși multe ligi care sunt gestionate de organizatorii comunității și oferă o cale de calificare directă către FPL-C.

În ultimii șapte ani, FPL-C a fost în continuă evoluție, deoarece aceștia s-au străduit mereu să facem noi schimbări care le vor permite să contribuie mai mult la scena Counter-Strike. Cele trei obiective principale ale acestora au fost întotdeauna să mențină FPL-C implicit pentru jucătorii tineri si talentati, să genereze mai mult conținut grozav pentru comunitate și să sprijine noile talente promițătoare în drumul lor către scena profesională.

În loc să ofere sloturi directe FPL prin clasamentele FPL, aceștia vor începe să se bazeze pe mentorii FPL pentru a găsi cei mai promițători jucători FPL-C pe baza performanței, potențialului, comunicării și jocului în echipă. Vor acorda invitații FPL pentru minim doi jucători pe lună, care vor fi testați timp de două săptămâni. Dacă au rezultate bune, le vor prelungi perioada de încercare la 3 luni. Odată ce trec pragul de “Trial”, vor deveni membri obișnuiți FPL-C.

Sursa: FACEIT.com

Redactor: Șendruțiu Roberto-Ionuț

RobertoIonut06

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI