Werty

ropl stars

ROPL Stars Sezonul 3 anunțat

ROPL STARS LOGO 768x301 1

ROPL Stars Sezonul 3 anunțat


232
2E

Echipele prezente in liga

Romanian Pro League anunță sezonul cu numărul 3 din ROPL Stars. Înscrierile sunt acum deschise pentru toată lumea, iar din acestea vor avea în total 6 echipe șansa de a ajunge în main event unde se vor duela alături de Nexus Gaming și OneTap Gaming care vor fi cele două echipe invitate pentru un loc în TWR Eastern European Masters. Calificările se vor desfășura în weekend-ul 20-21 August, iar echipele ce se vor califica sunt cele care pe tot parcursul qualifier-ului rămân neinvinse, iar pe final va fi un duel între locurile 3 și 4, pentru ultimul spot în Main Event.

Formatul competitiei

La fel că și în ultimele 2 ediții, formatul rămâne neschimbat, calificările având un format single elimination bracket, iar liga în sine se va desfășura într-un format round-robin până la trecerea într-un un double elimination bracket.

ROPL Stars format 1024x487 1

Inscrierile pentru calificari

Click AICI pentru ROPL Stars Qualifier 1
Click AICI pentru ROPL Stars Qualifier 2

O sansa la BLAST Premier Fall Showdown 2022

Dintre cele 8 echipe calificate în total în TWR Eastern European Masters, echipa ce va ocupa locul 1 va primi o sansa in BLAST Premier Fall Showdown 2022, de unde ulterior sa ajunga chiar in Blast Premier Fall Finals 2022.

Sursa: stars.ropl.ro

Redactor: sudicsgo

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI