Werty

seminte nexus

Semințe este noul Rifler pentru cei de la Nexus Gaming

NEXUS

Semințe este noul Rifler pentru cei de la Nexus GamingNexus Gaming ?? este o organizație românească de esports care a fost fondată la sfârșitul anului 2015.

Bootcamp-ul Nexus Gaming ??

Întrunirea de o lună a celor de la Nexus Gaming ?? a fost un punct forte pentru Valentin ‘SEMINȚE’ Bodea, care după o lună cu multe victorii, acesta a reușit să-și câștige un loc permanent în echipa românească. Organizația a anunțat poziția acestuia oficială printr-un post pe mai multe rețele de socializare.

Demersul lui ‘SEMINTE’ împreună cu echipa în acest bootcamp

În primul rând, Nexus ?? reușește să câștige primul sezon Jaxi League, unde învinge KTRL ?? în marea finală. Aceștia s-au afirmat în mai multe competiții precum: Malta Vibes Knockout Series #6 (25th-40th place), OMEN WGR European Challenge 2022: Open Qualifier #1 (eliminați în Round 3), PGL Major Antwerp 2022: European RMR – Open Qualifier #1 (eliminați în Round 32), Mercury Stage #1 (competiție care va continua pentru Nexus Gaming ??), Painkillers Cup Season 2 (eliminați în Lower Bracket Round 2), REPUBLEAGUE Season 3: European Open Qualifier #1 (eliminați în Round 16). Organizația românească își menține poziția de campioni ai României și va reprezenta țara noastră direct în grupele TWR Eastern European, care va trimite o echipă în calificările BLAST Premier: Spring Finals 2022. Aceștia s-au impus în fața celor de la OneTap Gaming ??.

Statisticile jucătorului ‘SEMINTE’ conform HLTV.org

Screenshot 20 3

Noul lineup Nexus Gaming ??

  • Cătălin-Ionuț ‘BTN’ Stănescu ??
  • Adrian ‘XELLOW’ Guță ??
  • Cosmin ‘ragga’ Teodorescu ??
  • Laurențiu ‘lauNX’ Țârlea ??
  • Valentin ‘SEMINTE’ Bodea ??

Sursa: liquipedia.net | HLTV.org

Redactor: Șendruțiu Roberto-Ionuț

RobertoIonut06

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI