Werty

s1mple trece în rezerva organizației NAVI

s1mple trece în rezerva organizației NAVI

AWPer-ul ucrainean Oleksandr ‘s1mple’ Kostyliev 🇺🇦 a fost pus la cerința sa, pe banca de rezerve a celor de la Natus Vincere 🇺🇦. Această pauză creionează odihna de care avea nevoie, fiind dorința jucătorului.

4NNsZrSGWLr9mZNt0Pe3KS

Bench-ul și viitorul lui ‘s1mple’ 🇺🇦

În decursul zilei de ieri, superstarul celor de la Natus Vincere 🇺🇦 și-a anunțat pauza pe care o va lua pentru a rezolva anumite probleme legate de unele documente și să iși facă mai mult timp pentru persoanele dragi din viața acestuia. Oleksandr nu s-a gândit niciodată la părăsirea organizației, însă, ar fi interesat să primească oferte de la echipe. Acesta nu mai dorește ca în noul joc lansat, Counter Strike 2, să ocupe poziția de lunetist, deoarece din punctul său de vedere, AWP-ul nu mai are niciun fel de impact. ‘s1mple’ 🇺🇦 nu a specificat concret ce rol ar dori să joace, dar, a specificat că posibilitățile cele mai mari sunt ca și rifler. Fără a oferii detalii, jucătorul ucrainean a anunțat că în acest timp va lucra la un proiect legat de CS2. În timpul său activ, mai exact de șapte ani alături de NAVI 🇺🇦, a câștigat 17 trofee notabile, inclusiv PGL Major Stockholm 2021. De asemenea, se numără printre realizările sale un Intel Grand Slam, precum și o multitudine de premii individuale, după ce a fost de trei ori în fruntea topului 20 al HLTV.

‘s1mple’ 🇺🇦 a mai spus săptămâna trecută într-un flux că nu este sigur dacă va participa la următorul turneu, care va fi finala de toamnă BLAST Premier și care va avea loc în perioada 22-26 noiembrie la Copenhaga, Danemarca. De când a ratat IEM Sydney din cauza problemelor raportate cu actele sale de rezidență în UE, ‘s1mple’ 🇺🇦 a făcut obiectul multor zvonuri, dintre care unele l-au legat de plecarea din organizație, însă, altă sursă a spus că tânărul de 26 de ani ia o pauză de la competiție. Aceasta urmează după comentariile recente ale lui ‘s1mple’ 🇺🇦 despre Counter-Strike 2, pe care l-a numit un „joc de rahat” și a îndemnat jucătorii să aștepte trei luni pentru a fi remediat.

Încă o mare teorie pentru viitorul său o conturează o posibilă plecare la organizația Cloud9 🇺🇸. Tot în decursul zilei de ieri, formația cu origini americane a anunțat plecarea lui Dmitry ‘sh1ro’ Sokolov 🇷🇺, iar ca și stand-in a fost apelat Kirill ‘Boombl4’ Mikhailov 🇷🇺. Există o mare probabilitate ca fostul IGL de la Natus Vincere 🇺🇦 și superstarul NAVI 🇺🇦 să ajungă la Cloud9 🇺🇸, deoarece în echipa actuală se află doi foști coechipieri de-ai acestora, adică Denis ‘electroNic’ Sharipov 🇷🇺 și Ilya ‘Perfecto’ Zalutskiy 🇷🇺. Rămâne de văzut dacă vom vedea un vechi NAVI reunit.

Ce urmează pentru NAVI 🇺🇦

Organizația cu origini ucrainene a reacționat imediat după punerea pe banca de rezerve a superstarului. Aceștia pregătesc un înlocuitor, fiind în discuții cu Sprout 🇩🇪 pentru scoaterea de sub contract a lui Ihor ⁠’w0nderful⁠’ Zhdanov 🇺🇦 și aducerea acestuia la echipă. În cazul în care se va ajunge la un acord comun, tânărul AWPer îi va lua locul lui Oleksandr. Cu toate acestea, în prezent nu avem nicio indicație cum că ‘s1mple’ 🇺🇦, care mai are aproximativ doi ani din contractul actual cu Natus Vincere 🇺🇦, este aproape de a se alătura unei alte echipe.

Noul line-up în cazul venirii tânărului AWPer

  • Mihai ‘iM’ Ivan 🇷🇴
  • Aleksi ‘Aleksib’ Virolainen 🇫🇮
  • Valeriy ‘b1t’ Vakhovskiy 🇺🇦
  • Justinas ‘jL’ Lekavicius 🇱🇹
  • Ihor ‘w0nderful’ Zhdanov 🇺🇦
  • Andrey ‘B1ad3’ Gorodenskiy (coach) 🇺🇦
  • Oleksandr ‘s1mple’ Kostyliev (benched) 🇺🇦

RobertoIonut06

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI