Werty

s0und pleaca

s0und & WHiTE parasesc AllStars

DSC01047 adobespark

s0und & WHiTE parasesc AllStars


UPDATE: WHiTE a fost anuntat pe pagina de Instagram AllStars cum ca pleaca si el. Vom reveni ulterior asupra stirii cu completari.

s0und paraseste AllStars imediat dupa eliminarea din SuperBet Open

AllStars nu au avut cel mai bun start in cadrul SuperBet Open. Acestia au pierdut cu 0 – 2 impotriva OneTap, picand astfel in lower bracket. Ulterior, 6 zile mai tarziu, i-au intalnit pe Quantum Prodigy, echipa care pleca cu cele mai putine sanse in turneu. Jucatorii Quantum au reusit sa se impuna azi, 23 Octombrie, cu scorul de 2 – 0 impotriva AllStars, eliminandu-i pe acestia din competitie.

abd07850b71d32f2c1d527cac539c1e4

s0und a decis ca plecarea lui din echipa trebuie sa vina, nu neaparat datorita acestor rezultate negative, declarand:

Am plecat deoarece simteam ca locul meu nu e aici si nu ma regaseam in echipa aceasta, plus ca imi doresc de ultima oara cand am fost free agent sa joc intr-o echipa internationala. Sper ca de data asta sa reusesc sa am aceasta oportunitate. Cu toate acestea, voi continua sa joc alaturi de AllStars in CEE, si sa ii ajut in competitia pe care am inceput-o impreuna.

s0und – ex-AllStars, free agent.

In acest moment, AllStars sunt nevoiti sa gaseasca al 5-lea om pentru viitoarele competitii, desi exista zvonuri pe chat-urile ca si fNK va pleca (s-a confirmat ulterior de CEO-ul echipei ca aceste zvonuri nu sunt adevarate).

s0und a postat si un tweet in care isi anunta plecarea de la AllStars

Werty

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI