Werty

ROPL_Stars_S2

ROPL Stars Sezonul 2 anunțat

ROPL STARS LOGO
Screenshot 3

ROPL Stars Sezonul 2 anunțat


Șase echipe calificate și două invitate vor fi prezente în ligă

Romanian Pro League este gata să dea startul sezonului cu numărul doi din ROPL Stars. Înscrierile au fost deschise pentru calificările ce vor avea loc în următoarele trei weekend-uri, în 28-29 ianuarie, 5 februarie, respectiv 6 februarie. În total, opt echipe românești vor juca una împotriva celeilalte într-o ligă care își va afla câștigătorul la începutul lunii martie.

Formatul competiției

În calificări va fi folosit formatul single elimination bracket, liga propriu-zisă se va desfășura după formatul round robin iar în playoff se va trece la formatul double elimination bracket.

ROPL Stars format

Înscrierile pentru calificări

Click AICI pentru ROPL Stars Qualifier 1 by Dropskin
Click AICI pentru ROPL Stars Qualifier 2 by AMD
Click AICI pentru ROPL Stars Qualifier 3 by Dropskin

Câștigătoarea poate ajunge la BLAST Premier: Spring Finals 2022

Precum în ediția trecută, echipele se vor lupta pentru un prizepool total în valoare de 3.000$ și pentru un slot în turneul TWR Eastern European, care va trimite o echipă în calificările pentru BLAST Premier: Spring Finals 2022.

Sponsorii turneului

DropSkin, AMD, MrBit si HyperX sunt sponsorii ROPL Stars, Sezonul 2.

Nexus au fost campionii primului sezon

Prima ediție a turneului a fost câștigată de jucătorii celor de la Nexus, după ce au terminat în ligă pe a doua poziție. În playoff, Nexus i-a învins de două ori pe cei de la Infinite, odată în finala upper bracket cu scorul de 2-0 și, ulterior, în marea finală cu scorul de 2-1, devenind astfel prima echipă care a cucerit titlul de campioană a ROPL Stars.

Din păcate, Nexus nu a reușit să profite și de invitația în calificările regionale pentru BLAST Fall Showdown. Românii a fost învinși atunci de bulgarii de la Team Fiend în semifinalele care aveau să decidă echipa care va a merge mai departe.

Sursă: Romanian Pro League

Redactor: Andrei Toader

jesemE

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI