Werty

România ocupă locul 3 la PUBG Mobile în cadrul Campionatului Mondial de la Iaşi

România ocupă locul 3 la PUBG Mobile în cadrul Campionatului Mondial de la Iaşi

În timp ce Campionatul Mondial de la Iași persistă și se aproprie de final, competiția de PUBG Mobile s-a desfășurat în întregime pe durata ultimelor trei zile. Echipa României a fost, bineînțeles, participantă și chiar printre echipele favorite la titlu, cu toate că au mai fost câteva țări destul de puternice în jurul reprezentanțiilor noștri. Lista echipelor calificate conținea un număr de 16 țări.

image 25

Cum a arătat România la acest turneu

Ziua 1

Țara noastră nu a pornit chiar atât de bine în prima din cele 3 zile ale competiției, ocupând locul 10 cu doar 5 eliminări realizate. Al doilea meci a fost ceva mai bun, România obținând locul 3 și 6 kill-uri pe harta Erangel. Doar Serbia și Kyrgyzstan au reușit să se claseze mai sus decât țara noastră care a fost eliminată chiar de către câștigătoare, după o încercare de clutch 1v6 a lui DORIN23.

image 42

Următoarele 3 meciuri nu au mai adus nimic foarte special pentru România, decât un loc 4 și un total de încă 20 de eliminări realizate. Țara noastră s-a remarcat în ultimul meci al zilei de 29 august printr-o victorie care să închidă ziua. Reprezentanții noștri s-au clasat pe locul 1 cu 13 kill-uri, surclasând Turcia și Kygyzstan, cele două echipe care au câștigat 4/6 runde în ziua respectivă.

image 43

În concluzie, România a încheiat ziua 1 cu 63 de puncte în total și pe locul 3 sub Turcia și Kygyzstan care erau într-un continuu duel pentru primul loc.

Ziua 2

A două zi a început mult mai bine pentru România, aceștia fiind foarte aproape de o victorie, ocupând locul 2, tot în spatele Kyrgyzstanului care părea deja să fie prea puternică pentru a mai putea fi detronată, dar, în același timp, România punea presiune asupra acestora.

După această performanță foarte bună, România a luat o pauză pentru un meci, obțînând 0 puncte din meciul cu numărul 9, dar acest meci nu i-a lăsat pe jucătorii noștri să fie demoralizati, reușind să câștige chiar următorul meci. România a reușit să îi depășească pe Chile și Columbia pentru a își pune o a două victorie in fața numelui.

După acest meci, România a mai avut încă 3 evoluții bune, dar nu a mai urcat pe podium, deși a obținut destule puncte cât să ii mențină în Top. Cu un total de 114 puncte acumulate in cele două zile înainte de ultimele 6 meciuri care urmau să decidă soarta acestui turneu.

Ziua 3

Ziua decisivă, 31 august, este aici, iar România părea pregătită de a ocupa unul dintre locurile de pe podium, nefiind chiar la același nivel cu Kyrgyzstan. Din nou, țara noastră a pornit bine, locul 2 în primul meci al zile, echipa câștigătoare fiind Egypt. Din păcate, acest meci nu a adus foarte multe puncte pentru țara noastră, deoarece nu s-au realizat decât 2 eliminări.

image 44

După această clasare meciurile României au scăzut considerabil în ceea ce privește forma de joc a reprezentanțiilor noștri, așadar cu doar 40 de puncte adunate în ziua 3, am încheiat Campionatul Mondial pe locul 3 cu un total de 154, sub Turcia și Kyrgyzstan.

România a mai obținut și suma de 16.000$ din prizepool, pe lângă medalia de bronz, și, cu siguranță, a avut șansa de a se afirme din nou, după ce echipa cunoscută sub numele de Nexus Gaming a mai evoluat foarte bine și la alte turnee internaționale de PUBG Mobile.

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI