Werty

RBSoloQThumbnail

Rezultatele celor 2 romani la LAN Red Bull Solo Q

red bull solo q logo

Rezultatele celor 2 romani la LAN Red Bull Solo Q


In finala LAN a turneului Red Bull Solo Q de Leauge of Legends au participat 2 romani veniti din calificarile romanesti : Daniel “Hikaru” Mincu și Marius Silviu “Shakara” Melian. Finala evenimentului s-a tinut in 4 si 5 Decembrie, la Munchen, in Germania. Acest turneu organizat de Red Bull este in acelas stil cu turneul de CS:GO Red Bull Flick Helsinki Invitational, unde din nou am avut 2 romani, pe lauNX si CHANKY.

HikaruROMRedBullSoloQ
ShakaraROMRedBullSoloQ

Reguli turneu

Regulile concursului au fost pentru meciuri tip 1v1 : Se dueleaza 2 jucatori pe mapa Howling Abyss (mapa pe care se joaca ARAM), iar un jucator poate castiga meciul intr-unul din urmatoarele 3 metode :

  1. First blood : cine omoara adversarul primul castiga
  2. First to 100 minions : primul care reuseste sa farmeze 100 de minioni invinge
  3. First tower destroyed : cine distruge prima tureta iese triumfator

Rezultatele lui Hikaru si Shakara

La acest turneu au participat 19 jucatori din diferite tari. Ei au fost pusi in 4 grupe : 3 grupe de cate 5 jucatori si 1 grupa de 4 jucatori. In grupele de 5 jucatori, competitorul clasat pe ultimul loc este eliminat, iar in grupa de 4, toti jucatorii sunt calificati in faza eliminatorie. Toate meciurile au fost Best of 3.

Hikaru a fost repartizat in grupa B, iar Shakara in grupa D, grupa cu 4 competitori. Acestia au obtinut urmatoarele rezultate :

GrupaHikaruRedBullSoloQ
GrupaShakaraRedBullSoloQ

Fazele eliminatorii

In Play-off, toate meciurile au avut format Best of 5, inafara de marea finala care s-a jucat Best of 7. Shakara a fost repartizat impotriva lui Arnax (Lituania), locul 2 din grupa B, iar Hikaru s-a luptat contra lui You Mert Bro (Grecia), locul 1 din grupa D. Din pacate, jucatorii nostri au fost invinsi.

Last16RedBullSoloQ
HikaruOnStage

Sursa : YouTube Red Bull Gaming

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI